davnemecek Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 Ahoj všichni, vlastním škodu octavii 3 (liftback 2013). Mám bi xenony, ale s halogenem pro denní svícení. Světla bych chtěl vyměnit za bi xenony s led proužkem pro denní svícení. Hledám někoho, kdo je schopný tuhle operaci udělat a celkově světla seřídit. Zjišťoval jsem cenu a u autorizovaného servisu by to vyšlo jedno světlo na 20 000,- kč, což mi příjde jako raketa...Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davnemecek Vloženo 1. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 A na mihocar.cz seženeš komplet jetá světla ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paulisec11 Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 Dobrý den můžete poradit ? Měl jsem xenony bez led pasku a rozbili se mi tak jsem sehnal s led paskem a nejde denni sviceni nevi nekdo co stim ? Diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 Je nutne udelat parametrizaci bcm, ted asi vykazuji chybu na palubce a nesviti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paulisec11 Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 Ano přesně tak. A jak toho docilim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.