B_Nick Vloženo 14. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2019 Ahoj, koupil jsem superba II s columbusem a zjistil jsem že v nabídce media mám podsvícené pouze AUX když ho v setupu aktivuji. HDD podsvícené není ale v nabídce "extra" jde zjistit kapacita která je myslím cca 20GB. Když vložím SD kartu tak se zobrazí hláška o načítaní dat ale tím to končí, i v tomto případě kdy je vložená SD karta, tak je v nabídce media podsvícené pouze AUX a když aux deaktivuji v setupu tak po zmáčknutí na media vyskočí hláška "není žádné medium". Neví někdo co s tím? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 14. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2019 Jestě zkusit USB, Bluetooth, WIFI,... možná to souvisí s formátem SD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 (editace) HDD je tuším aktívne iba ak obsahuje súbory. SD môže byť zle naformátovaná, treba FAT32 ako je pôvodne. A samozrejme nahrať na ňu nejaký MP3 súbor. AUX vstup je v stredovej opierke. @bouchy Wifi a USB? Neviem o tom že RNS510 podporuje. Editováno: 15. Červenec 2019, autor: mioa701 Doplnenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Aha, koukám na SII. Ani to USB tam není? Pak už jedině servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 (editace) HDD je aktivní, až když se tam něco nahraje z SD, jinak jsem to taky měl neaktivní, koupil jsem SD kartu 32 GB, nahrál hudbu, rozdělil do adresářů, zasunul, něco přetáhl na HDD, kartu nechal stále vloženu a vše je aktivní a funguje, přesně dle manuálu. Editováno: 16. Červenec 2019, autor: Paolo.007 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.