Matěj Kleibl Vloženo 14. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2019 Ahoj. Mám problém a už nevím kam bych se obrátil o pomoc. Mám po repasu motoru 2.0 tfsi (bwa) 147 kw 2ofce rs. Rozvody, frezovana hlava, řetěz, vstriky, svíčky, atd.. investice za 40 tisíc. Toto bylo na ni dělano cca pred 1ticem km. Diagnostika nic, změna výkonu žádná (+ mám chip na 170kw) ... akorát silne vibrace a hroznej zvuk na neutrálu, když teda neběží klima, jak se pridaji otacky tak se trochu sklidny :) dík za pomoc. 20190714_232702.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adietp Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 (editace) Zdravim, ozivuju tema, dopadlo to nejak?? :-) Mam stejny problem, jen z toho vyfuku nejdou tak desive zvuky. :-D Ale trasot, vibrace a divny zvuk motoru. Plus mi na volnobeh kolisaji otacky, na neutral to zere klidne 25l/km, otacky skacou az ke 2000 a zase padaji na 1000. Kdyz mam zarazeno, jedu z kopce, tak vse ok. Diagnostika nehlasi zadnou chybu. A mechanik nevi. :-) Skoda Octavia II RS 2.0 TSFI, bez repase, najeto cca 210.000 km, r.v.2017. Nemate nekdo podobnou zkusenost? Diky za odpovedi. Editováno: 5. Listopad 2019, autor: Adietp Doplneni informaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibor86 Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Skus dat dole sanie a poriadne ho vycistit a aj skrtiacu klapku, urcite to bude pekne spinave. Na FSI 110Kw mi to pomohlo a tankuj len 100 oktan !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.