Jojo151 Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 Cavte chcem sa opýtať a poprosiť o radu na diagnostike mi nahodilo chybu snímača teploty spalín 1 snímač som vymenil chybu vymazal a cca po 600km sa znova objavy vymažem prejdem znova tch 600km a je to späť.. A ešte jedna otázka stále pri 2500 otáčkach mi to stále dusi akoby som ubral a pridal plyn pri jazde do kopca to nevládze bol som stým aj v skodovackom servise a všetko bolo OK nevedeli mi povedať čo to môže byť už si stým neviem rady za každú radu ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bbbbj Vloženo 20. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2019 Měl jsem podobný problém, skončilo to výměnou EGR ventilu. Od té doby bez hlášení chyby a bez padání do nouzového režimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.