Jan Kučera Vloženo 26. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 Ahoj, nevíte někdo, kde sehnat ty kovové sponky, co drží zadní stropní lampy? Měnil jsem žárovky a u obou lamp nad zadníma sedačkama se mi sponky zlomily. A celé jedno světlo vyjde na cca 700,- tak mi přijde zbytečný to měnit celý kvuli sponce. Díky za rady, Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajven G Vloženo 14. Září 2023 Sdílet Vloženo 14. Září 2023 Toto je velka slabina tych stropnicovych lampiciek. Ja som to musel menit tiez na O3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Září 2023 Sdílet Vloženo 14. Září 2023 kusok pliesku, klieste a skusit vyrobit doma. ak sa trafis sirkou, nepotrebujes ani ziadne lepidlo na prichytenie https://forum.skodahome.cz/topic/136988-fabia-iii-combi-ambition-plus-wirer/?do=findComment&comment=2187609 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.