Murphy01 Vloženo 27. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2019 Zdar všem, O III r.v.2015 1.6tdi a dlouhodobá spotřeba je !!! 20,4l !!! ale když to zpočítám od oka co jsem natankoval a ujel tak mi to vychází na cca 8-9l . A teď Babo raď ... Dík za nápady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 Dlouhodobou spotřebu asi v tvém případě nejlepší vymazat, ať začneš načítat adekvátní data. Může to být něčím řádně ovlivněno a tento chybný údaj pro tebe tedy stejně nemůže mít valnou cenu. Pokud nestojíš neustále na plném plynu, případně není 99% tvých jízd dálnice ve výrazně vyšších než povolených rychlostech, tak je samozřejmě i ta tvá vypočtená poněkud mnoho. Já mám dlouhodobou na shodném motoru za posledních skoro 5000km (40% dálnice / 40 % město / 20 % okresky) dlouhodobý průměr 4,6, což patří spíše k mým horším hodnotám. Vše předpisové rychlosti dle GPS (tacho + 5km/h). Tedy jezdíš-li normálně, netaháš za sebou pořád naložený vozík, nebo kufr naplněný k prasknutí, máš standardní profily tratí, tak je to na tento motor opravdu úlet. Chce to potom nejprve diagnostiku, zda nezlobí nějaké čidlo a motor si nemyslí že jezdí v úplně jiném režimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.