Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar všem, O III r.v.2015 1.6tdi a dlouhodobá spotřeba je !!! 20,4l !!! ale když to zpočítám od oka co jsem natankoval a ujel tak mi to vychází na cca 8-9l . A teď Babo raď ...

Dík za nápady

• 2 týdny později...

Dlouhodobou spotřebu asi v tvém případě nejlepší vymazat, ať začneš načítat adekvátní data. Může to být něčím řádně ovlivněno a tento chybný údaj pro tebe tedy stejně nemůže mít valnou cenu.

Pokud nestojíš neustále na plném plynu, případně není 99% tvých jízd dálnice ve výrazně vyšších než povolených rychlostech, tak je samozřejmě i ta tvá vypočtená poněkud mnoho.

Já mám dlouhodobou na shodném motoru za posledních skoro 5000km (40% dálnice / 40 % město / 20 % okresky) dlouhodobý průměr 4,6, což patří spíše k mým horším hodnotám. Vše předpisové rychlosti dle GPS (tacho + 5km/h).

Tedy jezdíš-li normálně, netaháš za sebou pořád naložený vozík, nebo kufr naplněný k prasknutí, máš standardní profily tratí, tak je to na tento motor opravdu úlet. Chce to potom nejprve diagnostiku, zda nezlobí nějaké čidlo a motor si nemyslí že jezdí v úplně jiném režimu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.