misocko Vloženo 2. Srpen 2019 Vloženo 2. Srpen 2019 ahojte kedze mi nejako vyskakuje madlo z dveri pri silnejsom potiahnuti, chcel by som pozriet co sa tam deje. Avsak aj po stiahnuti tretieho servisneho manualu som nasiel iba nejaky cenzurovany obrazok a nerad by som vyluskol nieco co uz nedam dokopy ?. poradi niekto? mam iba toto: Citovat
Nemmie Vloženo 3. Srpen 2019 Vloženo 3. Srpen 2019 Ono zalezi co po nas chces jestli poradit jak sundat celej tapec ze dveri a nebo jen ten plast co kryje to madlo :) Citovat
schneefall Vloženo 10. Červenec 2020 Vloženo 10. Červenec 2020 Ahoj, madlo je neoddělitelnou součástí tapecu? Podařilo se mi jej při převozu nákladu trochu poškrábat (spolujezdec) a rád bych je vyměnil. Jako náhradní díl jsem našel za 3 stovky jen ten plast kryjící madlo, samotné madlo však nikoliv.... Díky z reakci. Citovat
Nemmie Vloženo 10. Červenec 2020 Vloženo 10. Červenec 2020 @schneefallhele ja sem tapce sundaval ze dveri asi 10x a to madlo tam bude pridelany na fest, jediny co muzes vymenit je jak rikas to ten kryt madla nebo pk jedine celej tapec. Vetsina toho tapce je k sobe napajeny plastama. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.