Jofa2 Vloženo 8. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2019 Zdravim, hladal som ci tu nenajdem podobny problem ale nic som nenasiel. Mam octaviu 2 1.6 mpi s centralom na kluc, chcel som dorobit dialku aj s alarmom od keetecu. Po tom ako som to nahodil spolu s odporom na odomykaci impulz som zistil ze central blbne a to ze po chvilke sa dvere vodica akoby uspia a nejde central na dialku ani na kluc, odomknem iba soferove dvere a ked zapnem spinacku tak sa odomknu vsetky ostatne dvere a vsetko funguje ako ma, aj central aj dialka. Po chvilke to znova zostane mrtve. Predavajuci mi tvrdil, ze to bezne montuju aj do octavii s canbusom a ze to fachci. No ale zrejme nie stale. Vie mi niekto poradit co s tym? Stretol som sa aj s nazorom ze na tuto komfortku sa neda spravit dialka, jej cislo je 1K0 959 433 BJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 8. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2019 https://skoda.7zap.com/en/cz/octavia/oct/2004-419/9/959-959010/ neumí dálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jofa2 Vloženo 8. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2019 (editace) No fasa, takze bude lepsie zohnat druhu komfortku aj s dialkou? Podla oznacenia koncove pismeno T ano? Editováno: 8. Srpen 2019, autor: Jofa2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jofa2 Vloženo 8. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2019 Ale zase nevie dialku cez canbus nie? Lebo keby ju nevedela vobec tak by central nesiel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marculianis Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 V 8. 8. 2019 na 5:38, Jofa2 napsal: Zdravim, hladal som ci tu nenajdem podobny problem ale nic som nenasiel. Mam octaviu 2 1.6 mpi s centralom na kluc, chcel som dorobit dialku aj s alarmom od keetecu. Po tom ako som to nahodil spolu s odporom na odomykaci impulz som zistil ze central blbne a to ze po chvilke sa dvere vodica akoby uspia a nejde central na dialku ani na kluc, odomknem iba soferove dvere a ked zapnem spinacku tak sa odomknu vsetky ostatne dvere a vsetko funguje ako ma, aj central aj dialka. Po chvilke to znova zostane mrtve. Predavajuci mi tvrdil, ze to bezne montuju aj do octavii s canbusom a ze to fachci. No ale zrejme nie stale. Vie mi niekto poradit co s tym? Stretol som sa aj s nazorom ze na tuto komfortku sa neda spravit dialka, jej cislo je 1K0 959 433 BJ. Zdravim akej farby je vodic a kde presne sa pripaja?? ja mam taktiez o2 1.6 mpi a dal som dole tapaciro vodicovych dveri dufam ze tam to ide... dakujem za upresnenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.