Tomas.sramek Vloženo 9. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2019 (editace) Dobrý den mám dotaz jel jsem s dojezdem 10km natankovat mezi tím mi to spadlo na dojezd 0km cca 3km před pumpou a natankovat jsem za 500 Kč a dojezd je stále 0km ale raficka se normálně zvedla je to možné?? Editováno: 9. Srpen 2019, autor: Tomas.sramek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 9. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2019 Je. Viz. prislusne tema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.sramek Vloženo 9. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2019 Viz kde? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.sramek Vloženo 9. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2019 Poradí někdo nebo co dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2019 natankovať plnú? dosť často jazdím na tankovanie na minimum dojazdu (10-20-50 km), občas i na úplnu nulu (raz sa podarilo asi 30 či 40 km prejsť s nulovým dojazdom), no stále potom dávam plnú...ak nepomôže, servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 10. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2019 Tusim nekde v sekci Ostatni bylo tema tykajici se nadrze, ve kterem se to zminovalo. Musis natankovat vic paliva, nejlepe plnou, aby se to opet zkalibrovalo a sedel vypocet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.