Joko91 Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Dobrý deň Mám O2 s radiom Colombus. A nejde mi prehrávanie pesničiek cez Bluetooth. A pritom telefon mam sparovany s autom lebo telefonovanie mi bez problemov funguje. Mám Iphone 7+. Prosím o radu či je to vôbec možne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Záleží co máš za BT jednotku, některé starší nepodporují a2dp, taky jsem ji v octě měl, nicméně na telefonování byla spolehlivější, než novější rSAP s a2dp Určitě to bude ale složitější, víc druhů a tak, odborníci jistě poradí ale od tohodle se můžeš odrazit a hledat info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 jednotku a A2dp a HFP protokolem, výměna na 20 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vašek87 Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 (editace) Cus, takovej dotaz Mám rádio Columbus 2009. Chci to spárovat s telefonem (Huawei) a hlásí to, že zařízení je nekompatibilní. Tip Bluetooth jednotky : 5N0 035 730 B ? Tak se chci optat jestli se s tím někdo setkal Editováno: 16. Prosinec 2019, autor: Vašek87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.