FilipFF Vloženo 28. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2019 Zdravím, před 3 dny jsem si koupil superba r.v. 2016 a zaujalo mě při jízdě takové divné hučení. Připadá mi, že to jde z levé strany motorového prostoru, Nejvíce to hučí, když trošku sešlápnu plyn.. když přidám plyn tak už se to trošku ztrácí, ale spíš to přeřvává motor. Pokud vyřadím tak to hučí jenom trošičku, skoro to ani není slyšet. Když auto stojí tak žádné hučení z motoru nejde.. klimu jsem zkoušel vypnout a hučelo to pořád. proto tak nějak doufám že by to mohlo být jen ložisko v kole, ale jistej si tím úplně nejsem .. natočil jsem video z jízdy kde to jde celkem dobře slyšel, tak snad to pomůže - https://youtu.be/QPk59n_OHcg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Tady ti s tím reálně asi moc nikdo neporadí. Jestli to má najeto skoro čtvrt milionu, může to být ledacos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter299 Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 Čaute mám dosť podobný problém. Mne to dosť škrípe pri preradovani z 1-2 2-3 3-4 a potom už nie. Opravili ste už vaše problémy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Vloženo 17. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 Zdravím, nevím jestli to pomůže. Mě se ozýval zvuk jako když něco dře při zatočení doleva. V tahu byl při tom evidentně slyšitelnější hluk motoru(při tom zatočení). Nechal jsem vyměnit silentblok uložení převodovky a je po problému. Údajně stejný problém se objevuje i u O3. Oprava cca 2000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.