Maslo23 Vloženo 7. Září 2019 Sdílet Vloženo 7. Září 2019 Mám menší problém u svyho cfhf ka 2.0 81 kw Poslední dobou se stává, že při ustaleny rychlosti, spíše méně plynu jako trochu ztratí tah, dalo by se to přirovnat jako bych přitáhl lehce ruční brzdu, spolujezdec to nepozná, auto necukne, jen prostě cejtim že musím více prislapnout plyn, do otáček jde potom normálně, jede pěkně, startuje na otočku, výstřiky maj dobrý korekce, jinak kola se nehrejou, diag bez chyb samozrejme, naftou to taky není, vyjeto několik různých značek, za studena to nedělá, jen když se ohreje Neresil někdo něco podobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stedron Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 V 7. 9. 2019 na 18:34, Maslo23 napsal: Mám menší problém u svyho cfhf ka 2.0 81 kw Poslední dobou se stává, že při ustaleny rychlosti, spíše méně plynu jako trochu ztratí tah, dalo by se to přirovnat jako bych přitáhl lehce ruční brzdu, spolujezdec to nepozná, auto necukne, jen prostě cejtim že musím více prislapnout plyn, do otáček jde potom normálně, jede pěkně, startuje na otočku, výstřiky maj dobrý korekce, jinak kola se nehrejou, diag bez chyb samozrejme, naftou to taky není, vyjeto několik různých značek, za studena to nedělá, jen když se ohreje Neresil někdo něco podobného? Zkus někoho s lepší diagnostikou nebo autorizovany servis,myslím chyba v RGB ventilu jako u mě, mam 2.0 tdi cr 103kw,já toho tam měl vic ale možna to budeš mit jen maličkost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.