Filip Dřevojánek Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 (editace) Zdravím všechny, mám problém, dnes mi začal celkem dost nahlas klepat motor (1.9 PD BXE), zní to jakoby z levé horní strany při pohledu na motor. Při přidání plynu se klepání zrychluje spolu s plynem. Všude jsem se dočetl dost nepříjemné věci. Mám strach s autem někam jet. Začalo to až dnes. Za každou radu budu velice vděčný. Video v příloze. https://youtu.be/JF9I5KKgR4s VID_20190923_181433.mp4 Editováno: 23. Září 2019, autor: Filip Dřevojánek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal 0123456789 Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 (editace) Zdravím vím že už je to dlouho od vašeho dotazu ale právě dnes mě začal motor úplně stejně klepat mohu se zeptat čím to bylo a po čem jít?díky za odpověď. Editováno: 7. Srpen 2020, autor: Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.