Klokan1989 Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Hezký den, mám 2014 1,6tdi CR a nepravidelně se mi rozsvicí kontrola diagnostiky motoru. Auto jede normálně a chyba je : 5258 snímač 4 teploty výfukových plynů, řada válců 1" P246E sporadická. Jelikož čidel teploty je několik, tak jsem zkoušel měřit odpor na každém z nich a jsou skoro všechny stejné. Nevíte kolik mají mít jednotlivá čidla za studena a za tepla? Když chybu smažu jezdím třeba dva dny a pak se zase rozsvítí. Obávám se o DPF a jeho regeneraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan1989 Vloženo 9. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Tak nakonec jsem vyměnil čidlo 4/G648, na což jsem nepřišel jinak, než že jsem musel vždy rozpojit jedno čidlo, počkat až to vyhodí chybu. Měřil jsem odpor i na jiným autě a vždy to bylo stejné. Nyní již jezdím bez chybové hlášky. Nicméně, nemělo vliv i když svítila kontrolka chyby motoru, tak auto normálně regenerovalo, tak vůbec netuším na co to tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.