Publikováno Říjen 1, 20195 r Zdravím. Ide o auto Octavia 2 fl 2011 kratka. Na aute sú nové tlmiče kyb podľa VIN plus eibach pro kit pružiny podľa váhy v tp. Auto jazdi dobre ale pri rýchlosti nad 100km/h a skoku na ceste poskoci a zaškrípe náprava zrejme na dorazoch. Vpredu aj vzadu sú nové dorazy a prachovky podľa VIN takisto aj ramena tyčky stabilizátora riadenia silentbloky proste všetko nové menené naraz. Poraďte prosím aké dorazy tam dať, existuju aj kratšie napr z RS? Pripadne čo pomôže, mal som to 1000km a kvôli tým pazvukom som nahodil nové pružiny lesjofors podľa VIN kým to nevyriešim. Upraveno Říjen 1, 20195 r od cayc
Říjen 2, 20195 r Autor No otazka znie, nasiel som kratsie dorazy pre sportovy podvozok. Bude to fungovat s tlmicmi KYB pre standard podvozok a Eibach -30 pruziny? Cislo dielu je 1K0 412 303 E
Říjen 5, 20195 r Autor Nikto nemal Eibach na O2? Musim k tomu dať krátke dorazy z RS dopredu aj dozadu? Geometriu majú spraviť pre štandardný či šport podvozok? Vdaka.
Říjen 6, 20195 r Pozeral som na oficiálnu stránku Eibach de. ale dorazy k podvozkovým kitom vobec nemajú v ponuke.Daj tam tie kratšie pre športový podvozok.Ja som mal OII zníženú skoro o 5 cm na sériovom podvozku s origo dorazmi a nič neškrípalo,ide o to či to vobec robia dorazy a v akom stave je stabilizátor a jeho púzdra ,silentbloky , či tie pazvuky nepochádzuajú odtiaľ. Upraveno Říjen 6, 20195 r od marian.marcin
Říjen 7, 20195 r Autor Vďaka za radu. Vpredu aj vzadu je všetko tuhé bez vôle, vzadu to bolo menené už ale vpredu sa musí meniť komplet stabilizátor. Začnem dorazmi a uvidíme.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.