Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Zdravím.
Ide o auto Octavia 2 fl 2011 kratka.
Na aute sú nové tlmiče kyb podľa VIN plus eibach pro kit pružiny podľa váhy v tp.
Auto jazdi dobre ale pri rýchlosti nad 100km/h a skoku na ceste poskoci a zaškrípe náprava zrejme na dorazoch.
Vpredu aj vzadu sú nové dorazy a prachovky podľa VIN takisto aj ramena tyčky stabilizátora riadenia silentbloky proste všetko nové menené naraz.

Poraďte prosím aké dorazy tam dať, existuju aj kratšie napr z RS?
Pripadne čo pomôže, mal som to 1000km a kvôli tým pazvukom som nahodil nové pružiny lesjofors podľa VIN kým to nevyriešim.

Edited by cayc
Posted

No otazka znie, nasiel som kratsie dorazy pre sportovy podvozok.

Bude to fungovat s tlmicmi KYB pre standard podvozok a Eibach -30 pruziny?

Cislo dielu je 1K0 412 303 E

Posted

Nikto nemal Eibach na O2?
Musim k tomu dať krátke dorazy z RS dopredu aj dozadu?
Geometriu majú spraviť pre štandardný či šport podvozok?
Vdaka.

Posted (edited)

Pozeral som na oficiálnu stránku Eibach de. ale dorazy k podvozkovým kitom  vobec nemajú v ponuke.Daj tam tie kratšie  pre športový podvozok.Ja som mal OII zníženú skoro o 5 cm na sériovom podvozku s origo dorazmi a nič neškrípalo,ide o to či to vobec robia dorazy a v akom stave  je stabilizátor a jeho púzdra ,silentbloky , či tie pazvuky nepochádzuajú odtiaľ.

Edited by marian.marcin
Posted

Vďaka za radu. 

Vpredu aj vzadu je všetko tuhé bez vôle, vzadu to bolo menené už ale vpredu sa musí meniť komplet stabilizátor. 

Začnem dorazmi a uvidíme.