ESkaba Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 Zdravím všechny, měl bych dotaz. Jaká žárovička je ve spínači světel (typ), potřeboval bych jí vyměnit. A ještě bych se zeptal jestli má spínač obrysových světel pořád svítit i po zhasnutí všech světel. Moc děkuji všem za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 Co si vzpomínám, žárovka svítila jen se světly a náhradu nevím, protože jsem vždy měnil celý spínač když už nedržel. Po montáži modulu denního svícení do patice místo relé tlumených světel jsem na spínač zapoměl. Žárovka paticová i bezpaticová (starší typ) v té době byla jen ta co se dávala do palubky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 Podsvícení tlačítka parkovacích (obrysových) světel má svítit stále (jestli si dobře vzpomínám, tak po zapnutí zapalování?) - je to proto, abys ho ve tmě snadno našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 Až budu doma a budu mít po ruce literaruru tak to pohledám, pokud to někdo nepotvrdí na 100% dřív. Svícení by bylo logické nicméně u felicie....., už nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ESkaba Vloženo 6. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 Jj také si myslím že by asi mělo svítit hned po otočení klíčku aby si večer nebádal po knoflíku na světla. Ptám se proto, protože jsem ho měnil za jiný starý a tak jsem nevěděl jestli v něm není nějaká chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 Feldama jsem jezdil léta, takže to vím na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ESkaba Vloženo 7. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 před 7 hodinami, Pawouk napsal: Feldama jsem jezdil léta, takže to vím na 100%. A s těmi žárovkami v tom spínači náhodou nemáš zkušenost o jaký typ se jedná? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 (editace) V spínači svieti po otočeí kľúča, len takým slabším jasom akoby zapojené cez odpor. Ak spínač zapneš, svieti ako ostatné. Na výmenu tej mini skoro utopenej žiarovky bol niekde návod, dokonca aj na osadenie LED, skús pohľadať na fóre venovanom Felíciám. Robota nanič, radšej som kúpil nový spínač. Žiarovka je tam celosklo, kontrolky v prístrojovke majú okolo skla ten plastový držiak do plošného spoja, buď čierny alebo modrý, podľa príkonu. Tuším 1,2W a ?. Editováno: 7. Říjen 2019, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 před 13 hodinami, ESkaba napsal: A s těmi žárovkami v tom spínači náhodou nemáš zkušenost o jaký typ se jedná? Dík To bohužel nemám, co takhle ji vyndat a podívat se na ni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ESkaba Vloženo 8. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2019 (editace) Vyzkouším, buď vydrží nebo praskne. Editováno: 8. Říjen 2019, autor: ESkaba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.