Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny, měl bych dotaz. Jaká žárovička je ve spínači světel (typ), potřeboval bych jí vyměnit. A ještě bych se zeptal jestli má spínač obrysových světel pořád svítit i po zhasnutí všech světel. Moc děkuji všem za odpověď. 

Co si vzpomínám, žárovka svítila jen se světly a náhradu nevím, protože jsem vždy měnil celý spínač když už nedržel. Po montáži modulu denního svícení do patice místo relé tlumených světel jsem na spínač zapoměl. Žárovka paticová i bezpaticová (starší typ) v té době byla jen ta co se dávala do palubky.

Podsvícení tlačítka parkovacích (obrysových) světel má svítit stále (jestli si dobře vzpomínám, tak po zapnutí zapalování?) - je to proto, abys ho ve tmě snadno našel. ;)

Až budu doma a budu mít po ruce literaruru tak to pohledám, pokud to někdo nepotvrdí na 100% dřív. Svícení by bylo logické nicméně u felicie....., už nevím. 

• Autor

Jj také si myslím že by asi mělo svítit hned po otočení klíčku aby si večer nebádal po knoflíku na světla. Ptám se proto, protože jsem ho měnil za jiný starý a tak jsem nevěděl jestli v něm není nějaká chyba.

• Autor
před 7 hodinami, Pawouk napsal:

Feldama jsem jezdil léta, takže to vím na 100%.

A s těmi žárovkami v tom spínači náhodou nemáš zkušenost o jaký typ se jedná? Dík 

V spínači svieti po otočeí kľúča, len takým slabším jasom akoby zapojené cez odpor. Ak spínač zapneš, svieti ako ostatné. Na výmenu tej mini skoro utopenej žiarovky bol niekde návod, dokonca aj na osadenie LED, skús pohľadať na fóre venovanom Felíciám. Robota nanič, radšej som kúpil nový spínač. Žiarovka je tam celosklo, kontrolky v prístrojovke majú okolo skla ten plastový držiak do plošného spoja, buď čierny alebo modrý, podľa príkonu. Tuším 1,2W a ?.

Upraveno od Effendi

před 13 hodinami, ESkaba napsal:

A s těmi žárovkami v tom spínači náhodou nemáš zkušenost o jaký typ se jedná? Dík 

To bohužel nemám, co takhle ji vyndat a podívat se na ni?

• Autor

Vyzkouším, buď vydrží nebo praskne. 

Upraveno od ESkaba

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.