Minelan Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Zdravím všechny co si to přečtou, koupil jsem za velmi pěkné peníze Octu 2 RS po "tunerovi". Samozřejmě vykuchal DPF a tak, takže to dávam do kupy, ale to sem nepatří. Jde mi o to, že na autě jsou jiná kola než tam mají být, ale skoro se stejným rozměrem jako v TP. Nicméně neuvěřitelně často chytám o blatník. Mohl by mi některý majitel Octavie 2 RS 2.0 TDI změřit vzdálenost středu kola od blatníku na přední nápravě? Začínam mít podezření buď na unavený pružiny, nebo nějaký jiný úpravy. Než ale koupim nový pružiny tak bych chtěl vědět jak to má cca být v originálu. Zároveň budu kupovat nová kola a to není levná záležitost, proto se chci přesvědčit co je vlastně špatně Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 Stoji tu jedna RS na parkovisku, mozem ti to zmerat, ale je lepsie merat od zeme po blatnik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 To neni, protoze tak meris i spoustu jinych veci. Jedine merenim od stredu kola zmeris skutecne jen to co Minelana zajima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.