fero-feri Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Ahoj. Prosí o radu, jak připevnit potah na zadní sedák Karoqa. Mám obyč sedadla se sklopnými opěradly. Potah má zepředu i zezadu gumová oka ale nevím, jak je provléknout. Sedák nelze nijak nadzdvihnout nebo vyklopit. Alespoň jsem na to zatím nepřišel jak. Nechci použít moc velkou sílu a něco urvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 (editace) Sedák jde vyklapnout a úplně z auta vyndat, dělal jsem to. Nejdříve musíš vycvaknout komplet ty plastový čůra pod opěradly, ten izofix, nebo jak tomu říkají a pak zabereš směrem nahoru a sedák vyndáš. Šlo to docela blbě, ale podařilo se a potah jsem v klidu mimo vozidlo přidělal. Neboj se zabrat směrem nahoru až vycvakáš ty plastový čůra. Musíš je ale vyndat kompletně, ne jen záslepky. Editováno: 13. Říjen 2019, autor: decathlon 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Ty dáváš do auta na sedadla potahy? Jaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Já? Ano, vždycky jsem je dával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fero-feri Vloženo 13. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Díky moc za radu. Zítra to vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Není zač, od toho to tady je.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 (editace) před 11 minutami, fero-feri napsal: Díky moc za radu. Zítra to vyzkouším. Není zač, od toho to tady je.?? Ještě jsem ti zapomněl napsat, že až odděláš ty plastový čůra, tak potom uvolni sedák v přední části. Normálně za něj čapni a tahem nahoru uvolni, jde to docela ztuha, ale jde. No a pak už ho vyndáš úplně z auta. Editováno: 13. Říjen 2019, autor: decathlon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 Bacha na kabely pokud jsou vyhřívaný. A i jinak si myslím že tam je nějaký kabel který detekuje že tam někdo sedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 Žádný kabel tam není, alespoň u mě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.