caleb Vloženo 15. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2019 Zdravím. Porucha ostřikovače.Pojostka dobrá,vyndal jsem motor ostřikovače a byl kompletně rezavý a nešel protočit.Promazal jsem ho a rozchodil.Na zkoušku přes baterku fungoval.Při zapojení na svorkovnici nejede.Meřil jsem napětí při stlačené páčce-žadne napětí.Rele necvakalo.Při stlačení páčky ostřiku stěrače fungují,ale ostřikovač né.Koupil jsem nový motorek a nové relé:1J0 955 531 UH2 12V. Stále to neostrikuje.Nejde tam napětí. Ale stěrače a cyklovač fungují. Diagnostiku jsem neprováděl.Nemam. V čem ještě může být problém? Ještě než zajedu do servisu to zkouším se poptat tady na fóru. Poloha té páčky k sobě sepne ostřikovače a zároveň stěrače. Jsou tam na té páčce pro ostřikovače zvlášť kontakty a zvlášť pro stěrač v jedné poloze? Jedná se o Škoda Octavia 1.8T r.v 2001 . Má to i dešťový senzor. Děkuji za pomoc. Boban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caleb Vloženo 15. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2019 Tak jsem ještě zkoušel všelijak hýbat s tou páčkou. No a stalo se toto: Už je večer a já si zapínám světla vypínačem.Jinak mám automatické rožnutí světel,ale při tom nesvítí palubovka. Při pokusu o ostřikovače jsem držel páčku trochu déle při čemž se ostříkly světla.Impuls je krátký a je tak jak to má být. Při vypnutých světlech vypínačem ostřikovače světel nejdou. Ale normální ostřikovače stále nejdou. Ve čtvrtek jedu do servisu,ale nedá mi to a zkouším dál na to přijít.Může to dělat ta páčka ostřikovačů??? Děkuji za odpovědi. Boban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 Čím to nakonec bylo? Řeším podobný problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caleb Vloženo 1. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 No. Problém byl v tom, že jsem nevěděl, že tam jsou motorky dva. Ten v předu na nádobce je na světla a v vzadu co není vidět je na okna. Já měl oba dva zadřené. Pojistku to nespálilo a ani to relatko nebylo špatné. Takže oba motorky nové a vše funguje. Boban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.