Publikováno Říjen 15, 20195 r Zdravím. Porucha ostřikovače.Pojostka dobrá,vyndal jsem motor ostřikovače a byl kompletně rezavý a nešel protočit.Promazal jsem ho a rozchodil.Na zkoušku přes baterku fungoval.Při zapojení na svorkovnici nejede.Meřil jsem napětí při stlačené páčce-žadne napětí.Rele necvakalo.Při stlačení páčky ostřiku stěrače fungují,ale ostřikovač né.Koupil jsem nový motorek a nové relé:1J0 955 531 UH2 12V. Stále to neostrikuje.Nejde tam napětí. Ale stěrače a cyklovač fungují. Diagnostiku jsem neprováděl.Nemam. V čem ještě může být problém? Ještě než zajedu do servisu to zkouším se poptat tady na fóru. Poloha té páčky k sobě sepne ostřikovače a zároveň stěrače. Jsou tam na té páčce pro ostřikovače zvlášť kontakty a zvlášť pro stěrač v jedné poloze? Jedná se o Škoda Octavia 1.8T r.v 2001 . Má to i dešťový senzor. Děkuji za pomoc. Boban
Říjen 15, 20195 r Autor Tak jsem ještě zkoušel všelijak hýbat s tou páčkou. No a stalo se toto: Už je večer a já si zapínám světla vypínačem.Jinak mám automatické rožnutí světel,ale při tom nesvítí palubovka. Při pokusu o ostřikovače jsem držel páčku trochu déle při čemž se ostříkly světla.Impuls je krátký a je tak jak to má být. Při vypnutých světlech vypínačem ostřikovače světel nejdou. Ale normální ostřikovače stále nejdou. Ve čtvrtek jedu do servisu,ale nedá mi to a zkouším dál na to přijít.Může to dělat ta páčka ostřikovačů??? Děkuji za odpovědi. Boban
Listopad 1, 20195 r Autor No. Problém byl v tom, že jsem nevěděl, že tam jsou motorky dva. Ten v předu na nádobce je na světla a v vzadu co není vidět je na okna. Já měl oba dva zadřené. Pojistku to nespálilo a ani to relatko nebylo špatné. Takže oba motorky nové a vše funguje. Boban
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.