Přejít na obsah

Únik chladiacej kvapaliny pod sacím potrubím.

djoze

Doporučené příspěvky

Zdravím.

Mám problém s únikom chladiacej kvapaliny v zadnej časti motora pod sacím potrubím.

Ale mesiac do zadu som spozoroval "smrad" chladiacej kvapaliny.Súčasne mi unikne na 300km

od risku max po min.Vizuálne som spozoroval červený blok motora v zadu pod sacím potrubím.

Prístup tam je žiaden a vidieť odkiaľ to tečie nieje vôbec,Preto chcem poradiť či ste nemal niekto podobný

problém a ako ste ho vyriešil.Prikladám foto ako to vidieť od spodku motora.

P1160247.JPG

P1160251.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 roky později...

Ahoj ,je to už nejaký čas staré ale vyriešil si odkiaľ unika tá kvapalina? Mám ten istý problém. Thx

V 15. 10. 2019 na 18:05, djoze napsal:

Zdravím.

Mám problém s únikom chladiacej kvapaliny v zadnej časti motora pod sacím potrubím.

Ale mesiac do zadu som spozoroval "smrad" chladiacej kvapaliny.Súčasne mi unikne na 300km

od risku max po min.Vizuálne som spozoroval červený blok motora v zadu pod sacím potrubím.

Prístup tam je žiaden a vidieť odkiaľ to tečie nieje vôbec,Preto chcem poradiť či ste nemal niekto podobný

problém a ako ste ho vyriešil.Prikladám foto ako to vidieť od spodku motora.

P1160247.JPG

P1160251.jpg

Odkaz ke komentáři

On 11/8/2021 at 4:19 PM, hrobo said:

Ahoj ,je to už nejaký čas staré ale vyriešil si odkiaľ unika tá kvapalina? Mám ten istý problém. Thx

nazdar

Pod sacím potrubím je taký nasávací bazmek ktorý zohrievajú teplou vodou z okruhu.Tam to teče.

Ja som mal tú hadicu rozožratu tak som neriešil žiaden predhrev, Kupil som 1.5m podobnej hadice a prepojil som napriamo s chladičom.

Inak  chcem pozriet ten odlučovač oleja odkial sa nasavaju tie splodiny z klukovej skrine či vôbec funguje lebo mam dost "zasrany"olej pri výnmene.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...