Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím.

Mám problém s únikom chladiacej kvapaliny v zadnej časti motora pod sacím potrubím.

Ale mesiac do zadu som spozoroval "smrad" chladiacej kvapaliny.Súčasne mi unikne na 300km

od risku max po min.Vizuálne som spozoroval červený blok motora v zadu pod sacím potrubím.

Prístup tam je žiaden a vidieť odkiaľ to tečie nieje vôbec,Preto chcem poradiť či ste nemal niekto podobný

problém a ako ste ho vyriešil.Prikladám foto ako to vidieť od spodku motora.

P1160247.JPG

P1160251.jpg

• 2 roky později...

Ahoj ,je to už nejaký čas staré ale vyriešil si odkiaľ unika tá kvapalina? Mám ten istý problém. Thx

V 15. 10. 2019 na 18:05, djoze napsal:

Zdravím.

Mám problém s únikom chladiacej kvapaliny v zadnej časti motora pod sacím potrubím.

Ale mesiac do zadu som spozoroval "smrad" chladiacej kvapaliny.Súčasne mi unikne na 300km

od risku max po min.Vizuálne som spozoroval červený blok motora v zadu pod sacím potrubím.

Prístup tam je žiaden a vidieť odkiaľ to tečie nieje vôbec,Preto chcem poradiť či ste nemal niekto podobný

problém a ako ste ho vyriešil.Prikladám foto ako to vidieť od spodku motora.

P1160247.JPG

P1160251.jpg

• Autor
On 11/8/2021 at 4:19 PM, hrobo said:

Ahoj ,je to už nejaký čas staré ale vyriešil si odkiaľ unika tá kvapalina? Mám ten istý problém. Thx

nazdar

Pod sacím potrubím je taký nasávací bazmek ktorý zohrievajú teplou vodou z okruhu.Tam to teče.

Ja som mal tú hadicu rozožratu tak som neriešil žiaden predhrev, Kupil som 1.5m podobnej hadice a prepojil som napriamo s chladičom.

Inak  chcem pozriet ten odlučovač oleja odkial sa nasavaju tie splodiny z klukovej skrine či vôbec funguje lebo mam dost "zasrany"olej pri výnmene.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.