petrmen Vloženo Sobota v 12:21 Sdílet Vloženo Sobota v 12:21 Zkusil bych www.škoda-díly.cz na o4 tam je ale nevím jestli auto na to má přípravu a nebo budu muset natáhnout od nečeho šťávu což se mi moc nechce. Nějaká rada.,? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrmen Vloženo Sobota v 13:27 Sdílet Vloženo Sobota v 13:27 V 18. 3. 2020 na 12:42, orel napsal: Zásuvku 230V jsem dodělával s běžným měničem, místa je dost. Jen jsem nesehnal originál zásuvku s vestavěným vypínačem, tak jsem použil obyčejnou a na místo USB jsem dal kolébkový vypínač s LEDkou. Absence USB vzadu mi nevadí, je stejně jen nabíjecí, bez dat. A kabelový svazek si protáhl kudy ? nebo už tam byla příprava.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo Sobota v 15:11 Sdílet Vloženo Sobota v 15:11 priprava nie je, O4 ries prislusnej teme, kde si uz podla vsetkeho tiez stihol pisat... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.