petrmen Vloženo 4. Ledna Sdílet Vloženo 4. Ledna Zkusil bych www.škoda-díly.cz na o4 tam je ale nevím jestli auto na to má přípravu a nebo budu muset natáhnout od nečeho šťávu což se mi moc nechce. Nějaká rada.,? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrmen Vloženo 4. Ledna Sdílet Vloženo 4. Ledna V 18. 3. 2020 na 12:42, orel napsal: Zásuvku 230V jsem dodělával s běžným měničem, místa je dost. Jen jsem nesehnal originál zásuvku s vestavěným vypínačem, tak jsem použil obyčejnou a na místo USB jsem dal kolébkový vypínač s LEDkou. Absence USB vzadu mi nevadí, je stejně jen nabíjecí, bez dat. A kabelový svazek si protáhl kudy ? nebo už tam byla příprava.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Ledna Sdílet Vloženo 4. Ledna priprava nie je, O4 ries prislusnej teme, kde si uz podla vsetkeho tiez stihol pisat... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.