Rasto S Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 (editace) Pozdravujem. Mam prosbu ci sa nahodou niekto nestretol s podobnym problemom ako ja. Mam RS 3 2.0TDI 135KW a stavaju sa mi dost divne veci. Ked teda neriesim dlhy start tak sa mi z nicoho nic pustia o polnoci ventilatory chladica na plne pecky a idu a idu a idu. Ked auto dialkovym odomknem tak sa to vypne a ked ho znova zamknem tak sa znova zapnu. To sa opakuje tak 3 krat a potom radsej auto ani nezamknem. Autoradio (columbus) si samo prepina radio stanice samo od seba,zamrzne dotykovy displej,sem tam to po mne pyta uzivatelsky kod a podobne. Ma niekto podobny problem ?? Ale inak super auto :-) . Neda mi spat. A diagnostika samozrejme bez chyb. Editováno: 1. Listopad 2019, autor: Rasto S Doplnenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbis 8543 Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 (editace) Ahoj.Nechci zakládat nové téma.Mám podobný problém,jen na 1.4 tsi r.v. 2014 a 98000km.Poslední dobou se spíná ventilátor velmi často i v tomto chladném počasí.Dnes dokonce sepnul ihned po nastartování studeného motoru a vypnul až chvilku po vypnutí motoru.Dokáže někdo poradit??Děkuji Martin Editováno: 3. Listopad 2019, autor: vrbis 8543 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.