Crossbiker Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 Zdravím mám dotaz k automatickej prevodovke, čo mám v aute. Je tam 4-rychlostný automat a chcel by som vedieť, či sa dá nastaviť (napr.cez VAG), aby radil inak než radí, nakoľko mi tam pomerne skoro pri nízkych otáčkach zaradí 4 rýchlostný.stupeň a motor je podtočený (otáčky okolo 1300), tým pádom zle akceleruje a treba prešlapávať plyn.pedál, aby podriadil prípadne musím manuálne zaradiť 3 stupeň. Je to nepríjemné hlavne pri jazde v meste, kde tam narve 4 behom 10 sekúnd po rozjazde. Díky za odpoveď ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Ahoj, pres vag jde nastavit jen režim sport nebo eco a nebo něco mězi obouma, zkus vymazat adaptační hodnoty převodovky a at si styl jizdy naučí sama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crossbiker Vloženo 4. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 před 2 hodinami, Pavska napsal: Ahoj, pres vag jde nastavit jen režim sport nebo eco a nebo něco mězi obouma, zkus vymazat adaptační hodnoty převodovky a at si styl jizdy naučí sama. Díky za odpoveď skúsim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Pak dej vědět, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maslo23 Vloženo 26. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2020 Nevěděl by někdo prosím nasledující po cicsteni skrtici klapky jsem ji vratil a udelal adaptaci, v dilensky prirucce se navic pise, aby se přizpusobila i jednotka automaticke prevodovky, ale postup tam jiz není, nedělal někdo nebo někdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.