Figan Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 (editace) Mám škoda superb 3 ve výbavě style plus s elektronickým otevíráním 5. dveří. Po čase mi přestalo fungovat tlačítko na 5. dveřích a nyní jdou dveře otevírat pouze klíčkem a nebo tlačítkem u řadící páky, to by mi samo o sobě nevadilo stějně tlačítko na dveřích nepoužávám, ale další problém je v tom že se dveře občas sami zavírají třeba po 5 vteřinách po otevření, občas se zase zavřou když otevřu jakékoliv jiné dveře a občas normálně drží dokud jim nedám pokyn k zavření. Neví někdo kde by mohl být problém??? Předem děkuji za odpověď Editováno: 6. Listopad 2019, autor: Figan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasici Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 A proč řešíš Superba v sekci Karoq? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 Je pravda, že u Karoqa se mi to už 2x také stalo. Otevřel jsem kufr, pomocí tlačítka ve dveřích a než jsem došel do kufru, tak se opět začal zavírat. Také mě to trochu překvapilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Figan Vloženo 6. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 před 10 hodinami, hasici napsal: A proč řešíš Superba v sekci Karoq? Popravdš řečeno nevím, příspevěk se mi do této kategorie zařadil sám a nemám tušení jak to změnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 Začal bych tím, že vyřeším tlačítko ve dveřích, které tohle může způsobovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 před 7 hodinami, Figan napsal: Popravdš řečeno nevím, příspevěk se mi do této kategorie zařadil sám a nemám tušení jak to změnit. Přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.