Publikováno Listopad 11, 20195 r ahojte, nenasiel som tu este. Chcem sa spytat, ci sa da dorobit do mojej Oktavky 3 aj adaptivny tempomat. Ma to celkom nabitu vybavu, ale oproti nasej firemnej mi tam este k tym ostatnym vydobytkom techniky uz chyba len Adaptivny Tempomat. Rozumiem tomu, ze by sa musel dat senzor do prednej masky, aj nova packa pod volant. Ale co kabelaz ? Robil to uz niekto zo slovensko moravskeho pohranicia ? Kam zajst? Diky za tipy.
Listopad 11, 20195 r U Octávie3 platí, že pokud má auto automatickou převodovku a nemá ACC z výroby, tak se musí vždy měnit ABSo u manuálu není výměna ABSa nutná. + je vždy nutná jednotka ACC z faceliftu + páčky a hurá.... Upraveno Listopad 22, 20195 r od ferda25
Listopad 17, 20195 r Doplňující otázka - jde rozšířit ACC i u Ambitionu? V konfigurátoru tato možnost není. Až u Style. Mám CNG s automatem a front assist.
Únor 5, 20205 r ferda25: co sa mysli pod vymenou abs prosim? len nejake senzory, alebo cely system? vies priblizne odhadnut cenu dielov, ktore je potrebne dokupit na dorobenie adaptivneho tempomatu do oktavie 3, ktora ma dsg a front assist, ale ma len normalny tempomat?
Únor 16, 20205 r Ahoj, Chci se zeptat. Přemýšlím o ACC. Mám O3 RS v manuálu. Bohužel s výroby bez ACC. Snažil jsem se pročítat fóra, ale nikde jsem nenašel zda tedy jde nebo nejde dodělat. ... někde se tvrdí, že ano někde ne. V případě, že ano co je tedy nutností předělat/dodělat. - Radar, jednotku, mřížku nárazníku, kabeláž a páčky pod volant (nelze dokódovat ovládání z multifukčního volantu jako to má Passat ? ) + dokodování ? Může mi to někdo prosím objasnit ? Děkuji.
Únor 16, 20205 r U manuálu není nutná výměna jednotky ABS...multifunkční volant z VW do Škodovky....pokud Ti to přijde levnější a lepší než jen nové páčky.... Bez ACC nemusí znamenat bez front asistentu??? Má auto tempomat?? Investice - cca. 25.000,- Přesnější informace jen dle VIN(už jen z toho důvodu, že face O3 má ACC jinde než před face O3). Upraveno Únor 16, 20205 r od ferda25
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.