jana8472 Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Ahoj, kdo se vyznáte ve značeních na originálních Škoda/VW dílech, dá se z kódů na nálepce určit rok výroby? Konkrétně mi jde o originální přední tlumič co mám na autě a zajímá mě, jestli na něm některý z předchozích majitelů tlumiče aspoň jednou vyměnil (auto r.v. 2001 jsem koupila s 280 tis. km). Na nálepce jsou následující kódy: 6Q0413031BH ...jasně, standardní kód dílu Braunschwg ...ano, je to VW originál z Braunschweigu 06M1V3 ...nemohlo by tohle znamenat 2006, leden? to by znamenalo výměnu po 5 letech od výroby WWO ...netuším 245B ...netuším Pak už jen logo VW a čárový kód bez čísel. Jinak vtipné je, že nálepka je úplně jak nová, ačkoliv tlumič už je dost orezlý, zatímco zadní tlumiče (původně Monroe) mají nálepku úplně sežranou a zčernalou a zcela nečitelnou. Holt VW nálepky umí, něměcká kvalita :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.