Juraxxx Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Zdravím všechny, prosím o radu... Chtěl jsem vyměnit světlo spz - žárovka nesvítila a bylo celé matné....Odmontoval jsem šroubky z venku + tapec zevnitř. Světlo vylezlo ven i s hromadou rezu, bohužel nástavec na přichycení šroubků už byl ko a nyní nemám kam přichytit druhé světlo, ten nástavec na šroubky se rozpadl, byl zrezlej.... Poradíte jak nové světlo uchytit ?? Nějaký mamut nebo něco takového ?? Rez je pouze na pátých dveřích, auto má nové rozvody atd tak kromě zrezlé této části kufru šlape jak hodinky. Nechce se mi kupovat jiné páté dveře... Díky předem za rady. Jura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraxxx Vloženo 19. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 (editace) Nikdo tohle ještě vážně nebastlil ?? Byl jsem se na to divat zevnitř a až na ten otvor pro světlo spz je to kolem jak nové.... Asi budu muset zvetšit otvor konektoru pro světlo spz a uchytit to ke zdravému kusu, zevnitř, přes nejaký kousek kovu nebo tak... Editováno: 19. Listopad 2019, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.