titanius Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Ahojte V prvom rade neviem kam presne písať tento príspevok... Čiže preto nová téma. Dnes mi auto vypísalo tieto chyby. Ja viem, že musím ísť asi na diagnostiku a pod. Ale nestretol sa už niekto s týmto...? Viem co tie chyby asi znamenajú, ale nechápem ze prečo skoro na novom aute... Momentálne mám 45000km. Riasy a LED denne (hokejka) svietia, akurát vybojka D3s nie Skontroloval som poistky a konektor svetiel. Všetko OK (chybu AD BLUE samozrejme odstránim jeho dotankovanim) V inej téme som písal, ze vcera som mal problém so zahmlenim svetiel. Ktoré našťastie ráno zmizlo) Nemôžu mať tie chyby niečo spoločné s vlhkosťou a pod? Môžem ešte skúsiť odpojiť batériu? Fakt nechápem čo to má znamenat!!! Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Neni jenom praskla vybojka? Menil jsem jen o 15 tis. km pozdeji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 23. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Ak je nefunkčná vybojka, tak aj natáčanie (AFS)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Menil si vybojky,mozno tam je pes zakopany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 23. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Od vtedy som najazdil cca. 5000km Cize teoreticky mohla "prasknúť" Ale prečo je nefunkčné aj natáčanie AFS? Zajtra ju vymením... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 24. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2019 Takže super... Teraz som vymenil vybojku a všetko funguje... Čiže ak Vám praskne vybojka, tak nebude funkčný ani systém AFS Myslel som si, že pracuju nezávislo na seba. To ma zmiatlo... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.