Maaarty92 Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 (editace) Zdravím, nevím jak dlouho už se mi tohle děje, ale poslední dobou při odjezdu z práce vnímám ne moc příjemné chroustání (nebo nevim jak to nazvat) někde od motoru. Rozjíždím se z parkovacího místa na parkovišti a jedu k výjezdu, 20kmh, 30kmh, pustim plyn (DSG má zařazenou 2 nebo 3) a dojíždím k zatáčce kdy auto brzdí motorem.. když už jede pomaleji tak jakoby si DSG vyřadila a je cítit, že auto už motorem nebrzdí... v tomhle okamžiku “plachtění” začne něco dělat bordel, jako kdyby něco co se točí dřelo. Není to EKO režim který plachtí při sundání nohy z plynu,.. zkoušel jsem to vyvolat i tak, že jsem vyřadil na N při rychlosti cca 15kmh a taky v pohodě. Jde o 140 kw 6DSG 4x4 (58 000km) https://youtu.be/MMGu3jewtkc Editováno: 27. Listopad 2019, autor: Maaarty92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parana Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 (editace) Chtělo by to video, nebo už je problém vyřešen? Mám stejný problém, převodovku jsem dal na kontrolu, ale ještě nevím výsledek. Editováno: 28. leden 2020, autor: parana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parana Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 (editace) Upřesněnění. Pak se k tomu přidal zvuk při přidání plynu na pět a na šest a poté i při ubrání. Vyměnil jsem převodovku za jinou (ne novou) a dělá to taky. Po rozdělání původní převodovky je vůle na ložisku vstupní hřídele. Ale sto pro to není, jinak převodovka OK. Tak nevím, jestli mám to štěstí a mám dvě převodovky se stejným problémem ..... převodovku mám qmm Editováno: 12. Únor 2020, autor: parana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pvg Vloženo 4. Březen 2020 Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 (editace) Byl jsem v servisu, a řekli mi že nic nezpozorují a moje TDI 110 kW 4WD se chová zvukově naprosto standartně. Udělali testovací jízdu. A ten zvuk mě dál drásá nervy.. je to kov na kov. Mám teda Tiguana (10 000 km) , ale je to v popisu zde naprosto stejné. Lehké plynulé ubírání plynu ze 3 na 2 a pod zadkem to zahrčí (zašrotuje a zachroustá). Nejvíc to dělá za studena a v mírném klesání. Více info zde: https://forum.skodahome.cz/topic/142508-hluk-od-podvozku/page/3/#comments Editováno: 4. Březen 2020, autor: pvg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.