Jenda64 Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 (editace) Dobrý den, po výměně budíků za faceliftové u Octavie 1 (r.v. 2000) s motorem 1,9 tdi se na diagnostice objevila závada 4669 Kontrolka žhavení, Přerušení/zkrat-kostra a bohužel to nejde vymazat. Můžete mi někdo poradit, jak tuto závadu odstranit. Dočetl jsem se tady na fóru, že toto lze výměnou řídící jednotky motoru. Je někdo v Praze či okolí, kdo by tento problém byl schopen odstranit, jelikož s novějšími budíky jsem velmi spokojen, neboť nepadají ručičky a nebliká opakovaně kontrolka imobilizéru. Moc děkuji za každou radu či pomoc! Editováno: 29. Listopad 2019, autor: Jenda64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stedron Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 zkus http://www.car-diagnostik.cz/ jsou asi 15 km od Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda64 Vloženo 21. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Díky za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
724747225@seznam.cz Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 Dobrý den, mám úplně stejný problém. Podařilo se závadu vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda64 Vloženo 6. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 Zdravím, bohužel ještě ne. Posílal jsem e-mail car- diagnostik, ale zatím neodpověděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda64 Vloženo 23. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 Dobrý den, dnes jsem dostal informaci, že je nutná výměna ŘJ motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stedron Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Nevim co zkusit Škoda servis Matrix jsou v středních Čechach,jinak to je draha zaležitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda64 Vloženo 22. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Díky za info., mají vebové stránky, nemohu to nalézt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stedron Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 http://www.skoda-service.cz/ Zkusil bych tam zavolat na servis v odkazu ten je v Boleslavi Kosmonosech a servis Matrix je v Rychnově nad Kněžnou v Lipovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda64 Vloženo 29. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Závada vyřešena s tím, že nebylo nutné měnit řídící jednotku motoru a odstraněno Martinem Koutníkem z Rakovníka. Má inzerát na SBAZAR.CZ a tady je odkaz: https://www.sbazar.cz/martin.rakovnik/detail/88102207-maxidot-superb-1-benzin-3u0920841c?utm_source=sbazar&utm_medium=email&utm_campaign=email-reply-owner&utm_content=advert-link-box. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.