jozzef17 Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 nazdar. neviete co moze byt v tom ze ked otvaram alebo zatvaram predne lave dvere v jednej polohe mi zamkne cele auto aj kufor. dik za kazdu radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Nejak jsem nepochopil dotaz, muzes to napsat pro blbe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 nazdar. neviete co moze byt v tom ze ked otvaram alebo zatvaram predne lave dvere v jednej polohe mi zamkne cele auto aj kufor. dik za kazdu radu. To budeš mít asi nějaký problém v kabeláži. Na otevřených dveřích sundej manžetu a podívej se v jakém stavu máš kabeláž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 jestli to dělá na 1cm otevření dveří tak bych to viděl na dveřní spínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.