Publikováno Prosinec 13, 20195 r Ahojte brali sme do firmy 4ks Karoq 1.6 TDI manual a na vsetkych je rovnaky problem ( preblikuje pristrojovy panel ) . MR 2020 Ma niekto podobny problem ? IMG_8275.MOV Upraveno Prosinec 13, 20195 r od vladoRS
Červenec 25, 20205 r Zdravim. Mam tento isty problem s preblikovanim pristrojovky, vie niekto kde je asi chyba a ako sa da odstranit ?
Červenec 26, 20205 r Autor Podla info zo servisu sa jedna o chybu softwaru a ako prve sa pokusia urobit upgrade riadiacej jednotky ale ze zalezi aka tam je riadiacka na niektorych to vraj nejde urobit a musia vymenit cely panel ( u nas uz menili ) bolo treba nahrat video ked sa reklamovalo
Červenec 27, 20205 r Diky za odpoved, ja to mam 1.6 DSG automat. prevodovka MR 2020 kupene v septembri, zacalo mi to robit asi pred dvomi mesiacmi a cim dalej tym viac ... zo zaciatku len sem-tam a to tam mam len okolo 5000 km, teraz aspon viem co ma caka ... a este otazka, ten panel menili na pockanie ?
Červenec 28, 20205 r Autor Ako sa dohodnes ale vymena netrva dlho. ( nam to tiez zacalo robit az po par tisic km )
Červenec 29, 20205 r Diky aj za tuto odpoved, niekedy to neblikne za den ani raz a inokedy to blika skoro stale a dost je to neprijemne ... zacnem to riesit po dovolenkach v septembri a potom dam vediet ako som dopadol ... este ze to ma zaruku 5 rokov ... inak zatial ostatne ide bez problemov
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.