vladoRS Vloženo 13. Prosinec 2019 Vloženo 13. Prosinec 2019 (editace) Ahojte brali sme do firmy 4ks Karoq 1.6 TDI manual a na vsetkych je rovnaky problem ( preblikuje pristrojovy panel ) . MR 2020 Ma niekto podobny problem ? IMG_8275.MOV Editováno: 13. Prosinec 2019, autor: vladoRS Citovat
jaroslav111 Vloženo 25. Červenec 2020 Vloženo 25. Červenec 2020 Zdravim. Mam tento isty problem s preblikovanim pristrojovky, vie niekto kde je asi chyba a ako sa da odstranit ? Citovat
vladoRS Vloženo 26. Červenec 2020 Autor Vloženo 26. Červenec 2020 Podla info zo servisu sa jedna o chybu softwaru a ako prve sa pokusia urobit upgrade riadiacej jednotky ale ze zalezi aka tam je riadiacka na niektorych to vraj nejde urobit a musia vymenit cely panel ( u nas uz menili ) bolo treba nahrat video ked sa reklamovalo Citovat
jaroslav111 Vloženo 27. Červenec 2020 Vloženo 27. Červenec 2020 Diky za odpoved, ja to mam 1.6 DSG automat. prevodovka MR 2020 kupene v septembri, zacalo mi to robit asi pred dvomi mesiacmi a cim dalej tym viac ... zo zaciatku len sem-tam a to tam mam len okolo 5000 km, teraz aspon viem co ma caka ... a este otazka, ten panel menili na pockanie ? Citovat
vladoRS Vloženo 28. Červenec 2020 Autor Vloženo 28. Červenec 2020 Ako sa dohodnes ale vymena netrva dlho. ( nam to tiez zacalo robit az po par tisic km ) Citovat
jaroslav111 Vloženo 29. Červenec 2020 Vloženo 29. Červenec 2020 Diky aj za tuto odpoved, niekedy to neblikne za den ani raz a inokedy to blika skoro stale a dost je to neprijemne ... zacnem to riesit po dovolenkach v septembri a potom dam vediet ako som dopadol ... este ze to ma zaruku 5 rokov ... inak zatial ostatne ide bez problemov Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.