Maroš Klempa Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na niekoľko vecí ohľadne aktualizácia software v riadiacej jednotke. Som v tejto oblasti úplný začiatočník. Mám rok a pol starý Kodiaq 2.0TSI. 1. ako zistím verziu software riadiacej jednotky vo vozidle? 2. dá sa nájsť niekde na webe Škody číslo aktuálnej verzie software riadiacej jednotky pre moje vozidlo? 3. chápem to správne, že autorizovaný servis by s jeho vybavením by mal byť schopný aktualizovať teda nahrať do môjho vozidla novú verziu software riadiacej jednotky. Alebo je to tak, že software sa nedá aktualizovať a ten čo bol vo vozidle v okamihu kúpy tam už bude navždy? Ďakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 Samozrejme prehravat ECU sa da,aj zistit jeho verziu cez autorizovany servis,ale nebude to mat pre teba ziadnu vypovednu hodnotu.Prehravat totiz iba tak pre pocit nikto neprehrava.Mas s autom nejaky prblem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.