Phate_xenon Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 Mám čerstvě Kodiaq L&K na který jsem přešel z 3 roky starého Tiguana Highline. Dost mě při včerejší noční jízdě překvapilo, že LED světla nejsou tzv. FULL LED s naklápěním do zatáček, ale jen obyčejné LED, statické. Asistent dálkových světel tak jen zapíná a vypíná dálková světla, žádné clonění a přísvity do stran, což u Tiguana nemělo chybu. Nebo jen něco nemám aktivované? Upřímně jsem automaticky očekával to samé, zejména u nejvyššího výbavového stupně a ekvivalentu Tiguana od stejného koncernu. Jinak je na těch autech prakticky vše stejné, co se týká výbavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 Nemá. Bude mít FL 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate_xenon Vloženo 19. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 V 18. 12. 2019 na 16:26, LEdit napsal: Nemá. Bude mít FL Tak tuhle politiku koncernu vážně nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 LED světlomety u škodovky je výsměch a ukázka kam směřuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate_xenon Vloženo 20. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 před 3 hodinami, ferda25 napsal: LED světlomety u škodovky je výsměch a ukázka kam směřuje. Jak to myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 Vždycky to má první VW, pak Seat a nakonec Škoda ;) tak to prostě je 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 Apropo světla full-led jsou jen nejsou vybavena technologií Matrix. A jak píšeš že si to čekal když je to ekvivalent Tiguanu tak prostě Tiguan je dražší a má něco co ve Škodovce má zatím jen Sup a možná nová Ofce (to teď ale nevím protože jí nemám ještě moc obhlídnutou). Časem to bude ale Škodovka je prostě až na třetím místě v rodině VW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.