Host Rudeek Vloženo 21. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2019 Dobrý den. Rád bych se zeptal, jak velký je Phone box v Kodiagu. Mám telefon 6,5" a netuším, zdali se mi tam vejde. Jde mi hlavně o funkci bezdrátového nabíjení. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 23. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2019 Samsung Galaxy S9+ se vejde akorát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 24. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2019 (editace) Rudeek: to není telefon, to už je prkénko na zeleninu ? Bež po rozměru telefonu, 6,5 nemusí být u každého výrobce stejně, záleží na X faktorech. Kdyby tam v přihrádce pro nabíjení nabyla ta přepážka pro postavení telefonu (na nic smysluplnějšího jsem nepřišel), tak by to bylo šikovnější. Někdy telefon omylem úplně nezasunu a je nadzvednutý díky této přepážce a nenabíjí se. Editováno: 24. Prosinec 2019, autor: LEdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 24. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2019 (editace) Ja mám Samsung note 10 plus 6,8 sa tam vojde bez puzdra ale puzdrom sa tam nevojde je na tej prepážke ale nabija sa. Editováno: 24. Prosinec 2019, autor: Jaro92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.