PatrickE3 Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Zdarek kluci, tak co, zjistili jste neco vic nez tu pisete? ja tam mam dokonce jenom 54 hodnot ( mozna mam nejakej starsi model. Akorat nevim proc mi to na 17ce, coz ma byt VEHICLE SPEED ukazuje 53, kdyz mam 28 hodin auto v klidu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agino Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 (editace) tiež by ma zaujímal preklad, aj keď myslím, že je to napísané pre OII. A nespomína sa tam napr. hodnota 00. Tam som objavil nejaké dve čísla. Dajú sa tieto hodnoty tiež editovať? Je lepšie kúpiť nejaký kábel na VAG?, alebo mi stačí táto forma. Lebo ma začalo dosť otravovať to svietenie oranžových kontroliek. Najnovie ABS, čo s tým môže byť? doplnené: druhý deň ABS prestalo svietiť, asi bolo spôsobené prešmyknutím na snehu v križovatke. Práve som nahral na rapidshare video s mojim výpisom, vie mi s tým niekto pomôcť? Octavia I, 1,6, 75kW, 2004 Video sa dá stiahnuť len 10x, tak prosím sťahujte len, kto mi vie pomôcť. Ďakujem za pochopenie http://rapidshare.com/files/180397646/DSCF2535.AVI.html PS: Dúfam, že to nie je proti nejakým pravidlám umiestňovať sem odkazy na iné weby, ak je, napíšte ako video nakopírujem sem na web a ja to opravím. Editováno: 6. leden 2009, autor: agino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agino Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 (editace) Dočítal som sa niekde, že chyby vypisuje climatronic aj po stlačení ECON+VNÚTORNÁ CIRKULÁCIA. Tak som to vyskúšal, vypísalo mi kód 4F4. 01268 04F4 4113 Ovladač množství - regulační odchylka//horní hodnota dorazu/spodní hodnota dorazu Vie mi to niekto objasniť? Čo je ovládač množstva? Editováno: 10. leden 2009, autor: agino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Zdravim panove, netusite nekdo, jestli se da nastavit pomer otevreni klapek pri AUTO? (climatronic OI) Jde mi o to, ze mam pocit, kdyz auto topi, tak to pousti vetsinu tepleho vzduchu na nohy. A pokud mam mokre boty(jako ze ted pokazde), tak se mi mlzi okna.(pylovy filtr mam novy, a v topeni neni voda (to jen, pro ty co by me smerovali na tyto veci)). Takze pokud by sly nastavit klapky, tak by jsem nastavil aby to fooukalo min na nohy. dik mudra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agino Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 (editace) Ahojte, nie jme mi jasné, keď zapnem diagnostický režim Climatronicu, tak mi vypíše 444 - žiadne chyby. Avšak stále mi svieti kontrolka elektroniky motora, občas aj ASR. Ale v diagnostickom režime klímy ani zmienka. Tieto kontrolky vyhodnocujú niečo iné, ako climatronic diagnostikuje? Nechcel som kupovať kábel ani noťas, ale asi iná cesta nebude. Viete o lacnom a jednoduchom riešení? Je tu nejaký človek, ktorý navrhuje programy do aút? Napríklad niekto zo Škody, kto vie povedať, ktorá kontrolka čerpá informácie z ktorých čidiel atď.? Editováno: 1. Listopad 2009, autor: agino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agino Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Našiell som pekný zoznam chýb odkaz na fórum interiér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ShadyDarkAngel Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 Našel jsem návod na Ulož.to. Je sice v angličtině, ale kdyžtak máte Google translate. A i sedí že kanál 16 je rychlost. Někde jsem tu u někoho našel že rychlost je až 17 a pokud to tak někdo má nebo nebo 19 tak se tenhle návod nedá použít-píšou to tam . Climatronic_Self_Diagnostics.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.