Přejít na obsah

Skryté možnosti klimatronicu

Liboro

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

tiež by ma zaujímal preklad, aj keď myslím, že je to napísané pre OII. A nespomína sa tam napr. hodnota 00. Tam som objavil nejaké dve čísla. Dajú sa tieto hodnoty tiež editovať? Je lepšie kúpiť nejaký kábel na VAG?, alebo mi stačí táto forma. Lebo ma začalo dosť otravovať to svietenie oranžových kontroliek. Najnovie ABS, čo s tým môže byť?

doplnené: druhý deň ABS prestalo svietiť, asi bolo spôsobené prešmyknutím na snehu v križovatke.

Práve som nahral na rapidshare video s mojim výpisom, vie mi s tým niekto pomôcť?

Octavia I, 1,6, 75kW, 2004

Video sa dá stiahnuť len 10x, tak prosím sťahujte len, kto mi vie pomôcť. Ďakujem za pochopenie

http://rapidshare.com/files/180397646/DSCF2535.AVI.html

PS: Dúfam, že to nie je proti nejakým pravidlám umiestňovať sem odkazy na iné weby, ak je, napíšte ako video nakopírujem sem na web a ja to opravím.

Editováno: , autor: agino
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dočítal som sa niekde, že chyby vypisuje climatronic aj po stlačení ECON+VNÚTORNÁ CIRKULÁCIA.

Tak som to vyskúšal, vypísalo mi kód 4F4.

01268 04F4 4113 Ovladač množství - regulační odchylka//horní hodnota dorazu/spodní hodnota dorazu

Vie mi to niekto objasniť? Čo je ovládač množstva?

Odkaz ke komentáři

Zdravim panove,

netusite nekdo, jestli se da nastavit pomer otevreni klapek pri AUTO? (climatronic OI)

Jde mi o to, ze mam pocit, kdyz auto topi, tak to pousti vetsinu tepleho vzduchu na nohy.

A pokud mam mokre boty(jako ze ted pokazde), tak se mi mlzi okna.(pylovy filtr mam novy, a v topeni neni voda (to jen, pro ty co by me smerovali na tyto veci)).

Takze pokud by sly nastavit klapky, tak by jsem nastavil aby to fooukalo min na nohy.

dik mudra

Odkaz ke komentáři

• o 9 měsíců později...

Ahojte, nie jme mi jasné, keď zapnem diagnostický režim Climatronicu, tak mi vypíše 444 - žiadne chyby. Avšak stále mi svieti kontrolka elektroniky motora, občas aj ASR. Ale v diagnostickom režime klímy ani zmienka. Tieto kontrolky vyhodnocujú niečo iné, ako climatronic diagnostikuje? Nechcel som kupovať kábel ani noťas, ale asi iná cesta nebude. Viete o lacnom a jednoduchom riešení? Je tu nejaký človek, ktorý navrhuje programy do aút? Napríklad niekto zo Škody, kto vie povedať, ktorá kontrolka čerpá informácie z ktorých čidiel atď.?

Odkaz ke komentáři

• o 7 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...