MiraXP Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 (editace) Nezkoušel někdo vyměnit znaky Škoda za černé lesklé Monte Carlo na S2 sedan? Případně sem dát čísla dílů? Editováno: 1. leden 2020, autor: MiraXP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 (editace) https://www.obautodily.cz/predni-nebo-zadni-znak-skoda-nove-logo-v-original-skoda-barve-black-magic-f9r--10319cz428/ Editováno: 1. leden 2020, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 1. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2020 No jo, ale to je S2 face. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Ja mam Superb 3 Znak z odkazu je presne na Tvoj S2 Ale aj tak... Znaky na S2 a S3 majú rovnaký priemer 90mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petiqo Vloženo 22. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2020 Zdravim, mam tiez superb 3..Rozklikol som prilozeny odkaz, avsak v popise pisu, ze znak je iba na predok, to iste pisu aj iny predajcovia na roznych inzertnych strankach.. viem ze predny aj zadny znak ma rovnaky priemer 9cm, ale vraj predny znak je prehnuty a zadny nie je (je rovny) ... chcem sa teda opytat ako ste to riesili - nejako upravovali, resp. ci Vam tento predny znak pasoval v pohode aj do zadu.. vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 22. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2020 (editace) Ani zadný plech na kufri nie úplne rovny... Ja som znak pre istotu ešte trocha podlepil s mamutom Editováno: 22. Listopad 2020, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 27. Únor 2021 Sdílet Vloženo 27. Únor 2021 V 1. 1. 2020 na 23:35, titanius napsal: https://www.obautodily.cz/predni-nebo-zadni-znak-skoda-nove-logo-v-original-skoda-barve-black-magic-f9r--10319cz428/ Ahoj. Ale ty máš na tom obrázku iná typ ako je v odkaze. Ten tvoj nemá vnútornú výplň čiernu ale červenú takze pekne vyniká červená farba v ňom pravdepodobne zvlášť dofarbena alebo dostriekana. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 27. Únor 2021 Sdílet Vloženo 27. Únor 2021 Áno... Znak z odkazu je celý cierny No da sa jednoducho rozobrať. Ja som si kúpil origo sprej zo ŠA (Velvet metalíza) a striekol ten podklad na znaku, aby presne ladil k autu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 Může mi někdo říct jaký je rozdíl mezi předním a zadním znakem? Je tam jenom jiné uchyceni? Nebo je jeden rovny a druhý prohnuty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Nevím jak u sedanu ale kdysi jsem nad výměnou za černé znaky přemýšlel a bylo mi řečeno,že u kombíka je zadní znak lehce prohnutý. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Řeším totiž znak ktery je v barvě na mé auto ale je pouze předek.. ty uchyty bych uřezal a nalepil na zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita12 Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Ahoj, přední i zadní znaky jsou stejné. I úchyty jsou na stejných místech. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P3pe Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 V 10. 6. 2021 na 22:54, vita12 napsal: Ahoj, přední i zadní znaky jsou stejné. I úchyty jsou na stejných místech. Dobrý den, prosím kde jste je koupil? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 PŘEDNÍ nebo ZADNÍ ZNAK ŠKODA NOVÉ LOGO v originál Škoda barvě BLACK MAGIC (F9R) | Náhradní díly a doplňky Škoda - OB Autodíly (obautodily.cz) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 Mě se zdá že ty znaky nejsou stejné jeden je prohnutý a druhý rovný… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita12 Vloženo 17. Červen 2021 Sdílet Vloženo 17. Červen 2021 Koupil jsem jeden na předek a když jsem zjistil, že je +- stejně prohnutý, tak jsem objednal druhý s tím, že výstupky budu řešit, ale nebylo třeba. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef999 Vloženo 10. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2021 (editace) Ahoj, rad by som si vymenil vsetky napisy/znaky na mojom S3 combi za cierne. 1. Prosim nema niekto tip kde zohnat origo (alebo aspon ne-origo, ale overene co sa spracovania tyka) co najlacnejsie? Jedna sa o predny znak, zadny znak a napisy: ŠKODA, SUPERB, 4x4 - všetko čierna metla. Na znakoch nafarbim podklad do business grey. 2. Tip z praxe ako to povymienat (a nedo***at lak okolo)? Videl som nejake vide ze sa to musi nahrievat? Dik moc. Editováno: 10. Srpen 2021, autor: Jozef999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef999 Vloženo 19. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2021 Zdar borci. Prosím rada. Kúpil som na bazosi čierne znaky a čierne nápisy na svoj sportline (pred FL). Napis superb je o dosť väčší ako pôvodný chromový (a aj ako dodaný napis 4x4). Výška písma je 2,5cm vs 2cm. Znaky sú všelijak prehnute. vid foto. Pravý s cuplikmi predná kapota, ľavý zadná. 1. Nevie mi niekto povedať či sa náhodou na FL nedával väčší font,resp nevie mi niekto zmerať na výšku origo cierny napis (asi len FL)? 2. Vie sa niekto vyjadrit či prehnutie tých znakov je ok alebo to je čistý ***** aliexpres a nepasne to? ide mi o to, že som sa objednal na zatmavenie zadných svetiel a hneď mi vymenia aj znaky a nápisy tak aby ma montážnik neprekvapil. A ide mi aj o to či to celé chlapcovi nevratim a neobjednam všetko origo. Hold chcel som dačo ušetriť. 🤦♂️ dik moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 19. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2021 Zafni znak je snad stejny jako ptedni ne ? Minimalne ma mit taky tupliky na spravne usazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef999 Vloženo 19. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2021 Stupliky neries. Mne sa zda ze je malinko menej vyhnuty ako ten predny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Bezbolestny Vloženo 16. Září 2021 Sdílet Vloženo 16. Září 2021 Kupoval jsem černé znaky a nápisy v černé barvě za pár kaček na Aliexpresu. Akorát znaky byly oba přední tudiš prohnuté tak jsem ho nemohl dát dozadu ,byla uprostřed trapná mezera. Tak jsem ten starý původní nalakoval a dobrý. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 16. Září 2021 Sdílet Vloženo 16. Září 2021 Vyp před 3 hodinami, Igor Bezbolestny napsal: Kupoval jsem černé znaky a nápisy v černé barvě za pár kaček na Aliexpresu. Akorát znaky byly oba přední tudiš prohnuté tak jsem ho nemohl dát dozadu ,byla uprostřed trapná mezera. Tak jsem ten starý původní nalakoval a dobrý. Vypadá to dobře. Jak sis udělal ten chromový pásek přes světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef999 Vloženo 16. Září 2021 Sdílet Vloženo 16. Září 2021 Vyriešené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Bezbolestny Vloženo 21. Září 2021 Sdílet Vloženo 21. Září 2021 (editace) V 16. 9. 2021 na 16:15, Leonekkk napsal: Vyp Vypadá to dobře. Jak sis udělal ten chromový pásek přes světla? Opět koupil na Aliexpres za pár korun, mají různé šířky. Je to 3d Nálepka. Editováno: 21. Září 2021, autor: Igor Bezbolestny Oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 22. Září 2021 Sdílet Vloženo 22. Září 2021 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.