Publikováno Leden 1, 20205 r Nezkoušel někdo vyměnit znaky Škoda za černé lesklé Monte Carlo na S2 sedan? Případně sem dát čísla dílů? Upraveno Leden 1, 20205 r od MiraXP
Leden 1, 20205 r https://www.obautodily.cz/predni-nebo-zadni-znak-skoda-nove-logo-v-original-skoda-barve-black-magic-f9r--10319cz428/ Upraveno Leden 1, 20205 r od titanius
Leden 1, 20205 r Ja mam Superb 3 Znak z odkazu je presne na Tvoj S2 Ale aj tak... Znaky na S2 a S3 majú rovnaký priemer 90mm
Listopad 22, 20204 r Zdravim, mam tiez superb 3..Rozklikol som prilozeny odkaz, avsak v popise pisu, ze znak je iba na predok, to iste pisu aj iny predajcovia na roznych inzertnych strankach.. viem ze predny aj zadny znak ma rovnaky priemer 9cm, ale vraj predny znak je prehnuty a zadny nie je (je rovny) ... chcem sa teda opytat ako ste to riesili - nejako upravovali, resp. ci Vam tento predny znak pasoval v pohode aj do zadu.. vdaka
Listopad 22, 20204 r Ani zadný plech na kufri nie úplne rovny... Ja som znak pre istotu ešte trocha podlepil s mamutom Upraveno Listopad 22, 20204 r od titanius
Únor 27, 20214 r V 1. 1. 2020 na 23:35, titanius napsal: https://www.obautodily.cz/predni-nebo-zadni-znak-skoda-nove-logo-v-original-skoda-barve-black-magic-f9r--10319cz428/ Ahoj. Ale ty máš na tom obrázku iná typ ako je v odkaze. Ten tvoj nemá vnútornú výplň čiernu ale červenú takze pekne vyniká červená farba v ňom pravdepodobne zvlášť dofarbena alebo dostriekana. ?
Únor 27, 20214 r Áno... Znak z odkazu je celý cierny No da sa jednoducho rozobrať. Ja som si kúpil origo sprej zo ŠA (Velvet metalíza) a striekol ten podklad na znaku, aby presne ladil k autu...
Duben 8, 20214 r Může mi někdo říct jaký je rozdíl mezi předním a zadním znakem? Je tam jenom jiné uchyceni? Nebo je jeden rovny a druhý prohnuty?
Duben 9, 20214 r Nevím jak u sedanu ale kdysi jsem nad výměnou za černé znaky přemýšlel a bylo mi řečeno,že u kombíka je zadní znak lehce prohnutý.
Duben 9, 20214 r Řeším totiž znak ktery je v barvě na mé auto ale je pouze předek.. ty uchyty bych uřezal a nalepil na zadek
Červen 16, 20214 r V 10. 6. 2021 na 22:54, vita12 napsal: Ahoj, přední i zadní znaky jsou stejné. I úchyty jsou na stejných místech. Dobrý den, prosím kde jste je koupil? děkuji
Červen 16, 20214 r PŘEDNÍ nebo ZADNÍ ZNAK ŠKODA NOVÉ LOGO v originál Škoda barvě BLACK MAGIC (F9R) | Náhradní díly a doplňky Škoda - OB Autodíly (obautodily.cz)
Červen 17, 20214 r Koupil jsem jeden na předek a když jsem zjistil, že je +- stejně prohnutý, tak jsem objednal druhý s tím, že výstupky budu řešit, ale nebylo třeba.
Srpen 10, 20214 r Ahoj, rad by som si vymenil vsetky napisy/znaky na mojom S3 combi za cierne. 1. Prosim nema niekto tip kde zohnat origo (alebo aspon ne-origo, ale overene co sa spracovania tyka) co najlacnejsie? Jedna sa o predny znak, zadny znak a napisy: ŠKODA, SUPERB, 4x4 - všetko čierna metla. Na znakoch nafarbim podklad do business grey. 2. Tip z praxe ako to povymienat (a nedo***at lak okolo)? Videl som nejake vide ze sa to musi nahrievat? Dik moc. Upraveno Srpen 10, 20214 r od Jozef999
Srpen 19, 20214 r Zdar borci. Prosím rada. Kúpil som na bazosi čierne znaky a čierne nápisy na svoj sportline (pred FL). Napis superb je o dosť väčší ako pôvodný chromový (a aj ako dodaný napis 4x4). Výška písma je 2,5cm vs 2cm. Znaky sú všelijak prehnute. vid foto. Pravý s cuplikmi predná kapota, ľavý zadná. 1. Nevie mi niekto povedať či sa náhodou na FL nedával väčší font,resp nevie mi niekto zmerať na výšku origo cierny napis (asi len FL)? 2. Vie sa niekto vyjadrit či prehnutie tých znakov je ok alebo to je čistý ***** aliexpres a nepasne to? ide mi o to, že som sa objednal na zatmavenie zadných svetiel a hneď mi vymenia aj znaky a nápisy tak aby ma montážnik neprekvapil. A ide mi aj o to či to celé chlapcovi nevratim a neobjednam všetko origo. Hold chcel som dačo ušetriť. 🤦♂️ dik moc.
Srpen 19, 20214 r Zafni znak je snad stejny jako ptedni ne ? Minimalne ma mit taky tupliky na spravne usazeni
Září 16, 20214 r Kupoval jsem černé znaky a nápisy v černé barvě za pár kaček na Aliexpresu. Akorát znaky byly oba přední tudiš prohnuté tak jsem ho nemohl dát dozadu ,byla uprostřed trapná mezera. Tak jsem ten starý původní nalakoval a dobrý.
Září 16, 20214 r Vyp před 3 hodinami, Igor Bezbolestny napsal: Kupoval jsem černé znaky a nápisy v černé barvě za pár kaček na Aliexpresu. Akorát znaky byly oba přední tudiš prohnuté tak jsem ho nemohl dát dozadu ,byla uprostřed trapná mezera. Tak jsem ten starý původní nalakoval a dobrý. Vypadá to dobře. Jak sis udělal ten chromový pásek přes světla?
Září 21, 20213 r V 16. 9. 2021 na 16:15, Leonekkk napsal: Vyp Vypadá to dobře. Jak sis udělal ten chromový pásek přes světla? Opět koupil na Aliexpres za pár korun, mají různé šířky. Je to 3d Nálepka. Upraveno Září 21, 20213 r od Igor Bezbolestny Oprava
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.