Jarko Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Zdravím vás všetkých.Potrebujem povoliť šroub na olejovej vani (vymeniť olej) skúšal som imbus č.8 je však malý,odhadujem že by mal byť väčší o cca 0,5 mm.Poradte prosím,čím ho povoliť ?Nebývajú problémy pri povolovaní tohto šroubu,ak áno ako na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matobo Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Mne to islo beznym imbusakom c.8. Aj som ho teraz premeral a ma naozaj 8mm. Mam Fabiu z roku 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarko Vloženo 6. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ja mám tiež r.v. 2001 (combi 1,4 50kW) ale mám pocit že tá 8-mička má príliš veľkú vôľu.Snažil som sa ho povoliť,nejako sa mi nedarí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luhal Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ja mám tiež r.v. 2001 (combi 1,4 50kW) ale mám pocit že tá 8-mička má príliš veľkú vôľu.Snažil som sa ho povoliť,nejako sa mi nedarí R.v.2000 1,4/50KW, Pujcil jsem si na to od znameho opravare Torx 50. Padne tam jak ulity takze ho jdu odpoledne nekam koupit, mozna objednat...asi to v zelezarzstvi nebude moc obvykly klic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.