Borkec Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 Zdravím,chtěl jsem se zeptat jestli už jste se nekdo setkali s tím ze vam neustale sviti budiky i po zamknuti auta.Mam Octavii 3 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mahlpo Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 Ahoj. Jak dlouho po uzamknuti vozu? Me se cca po 1minute po uzamceni vozu zhasnou. Funguji ti spravne zamky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borkec Vloženo 27. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2020 No právě svítí mi pořád i po zamknutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Ano svítí i pozamknuti... ale po chvíli se vypnou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borkec Vloženo 28. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Svítí mi celou noc,nezhasmou vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.