Lolkax147 Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 (editace) Dobrý mal by som otázku, mám Škoda Octavia 2 2005 1.9TDI (prvé dvojkové oktávky) 77kw bez chipu a úpravy motora. Nedávno po kompletnom servise. Menené brzdy tlmiče komplet, predné tyčki riadenia, filtre rozvody oleje. Na mieste mi až príliš hýbe motor. (Stred na ktorom je kryt) pri akejkolvek zaradenej rýchlosti pri malých otáčkach mi rezonuje 1200-1300 potom to prestane, počujem to na strane spolujazdca vo viacerých servisoch mi nevedeli povedať čo to je. Ak by bol niekto nejakú radu tak som samé ucho za odpoved vopred Ďakujem. Editováno: 9. leden 2020, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 Téma přejmenováno a přesunuto do správné sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiska95 Vloženo 19. Dubna Sdílet Vloženo 19. Dubna Dobrý den, mám ten stejný "problém". Povedlo se vám to nějak vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.