Majkllkjam Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 Ahoj přátelé. Chtěl bych se vás zeptat, zda by mi někdo poradil, kde mohu koupit černou stropnici na Octavii III combi s panoramou. Nikde ji nemohu najít. Děkuji za zprávy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Ahoj, Zkus. https://www.mihocar.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Nemaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 (editace) Maju len nie u nas https://www.njuskalo.hr/unutrasnjost/skoda-octavia-3-tapicirung-krova-panorama-oglas-21071712 Editováno: 13. leden 2020, autor: marian.marcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 (editace) A tu je Poľská búračka na rozpredaj vo Varšave https://archiwum.allegro.pl/oferta/cale-wnetrze-podsufit-skora-skoda-octavia-iii-3-rs-i7107962831.html Editováno: 13. leden 2020, autor: marian.marcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Ja som myslel ten mihocar, ine zdroje su druha vec :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baracek Vloženo 27. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2021 Ahoj, přemýšlím o tom, že bych se pustil do černé stropnice. Na škoda-díly jsem nějaký díly našel, ale ne všechny. Není tu někdo, třeba ze skodovky, kdo by zjistil, zda se to dá dokoupit přímo tam? Případně za kolik?😂 díky za odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 29. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2021 V ŠA to bude ranec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2021 Jj, koukni na bazar, nedávno to tam někdo nabízel komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baracek Vloženo 29. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2021 No jako mně by stačilo sehnat černý stínítka a tu zadni část kolem světel a zbytek byl už dal😂 na bazar koukám, ale nikdy jsem to ještě nestihl 😬 a v ŠA mi to vůbec kdyžtak daj, když to nebude sedět na vin? Známe ty jejich problémy se vším 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 29. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2021 ŠA Nech sa nestará o VIN ale o čísla dielov ktoré Ty potrebuješ.Treba im to asi objasniť! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baracek Vloženo 27. Září 2021 Sdílet Vloženo 27. Září 2021 A nevíte, jak poznám, jestli mám hlavový airbag i vzadu? U C sloupku se prodává verze pro hlavový airbagy a nebo bez 😃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.