Publikováno Leden 15, 20205 r Zdravím všechny, potřeboval bych radu s rozebráním tapecírunku řidiče na O3 2018 FL. Včera jsem se pokoušel na tapecu řidiče sundat tu vnější velkou krytku madla řidiče horní a střední část šla jednoduše ale ta spodní opravdu nechtěla. Zespoda dole jsem nahmatal na krytce drážku ale nevím jak a co mám na sundání použít abych si nepoškodil celou krytku. Děkuju vám za radu. Ještě bych Vás chtěl požádat jestli by jste mi sem nemohli dát rozkreslení tapecu řidiče i s et čísly abych případně věděl když si ji poškodím pod jakým číslem si mohu novou krytku objednat a zároveň bych viděl co tam vše je atd. Děkuju.
Leden 18, 20205 r Autor Dnes jsem se do toho pustil. Nedávno jsem koupil plastové klíny na rozebrání tapecu. Zespoda na začátku plastu je drážka do které jsem zahákl plastový hák a musel jsem silněji zatáhnout k sobě a poté jsem vycvakl plast. Drží na třech kovových sponách. Při montáži musíte dávat pozor na horní uchycení které musíte nasadit jako první a poté až zacvakat do spon.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.