Jirka 1985 Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 Zdravím všechny, potřeboval bych radu s rozebráním tapecírunku řidiče na O3 2018 FL. Včera jsem se pokoušel na tapecu řidiče sundat tu vnější velkou krytku madla řidiče horní a střední část šla jednoduše ale ta spodní opravdu nechtěla. Zespoda dole jsem nahmatal na krytce drážku ale nevím jak a co mám na sundání použít abych si nepoškodil celou krytku. Děkuju vám za radu. Ještě bych Vás chtěl požádat jestli by jste mi sem nemohli dát rozkreslení tapecu řidiče i s et čísly abych případně věděl když si ji poškodím pod jakým číslem si mohu novou krytku objednat a zároveň bych viděl co tam vše je atd. Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlikP3 Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 servisni a dilenske prirucky najdes ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 17. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2020 Máte někdo vlastní zkušenost? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 18. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Dnes jsem se do toho pustil. Nedávno jsem koupil plastové klíny na rozebrání tapecu. Zespoda na začátku plastu je drážka do které jsem zahákl plastový hák a musel jsem silněji zatáhnout k sobě a poté jsem vycvakl plast. Drží na třech kovových sponách. Při montáži musíte dávat pozor na horní uchycení které musíte nasadit jako první a poté až zacvakat do spon. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.