klakson23 Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 Zdravím všechny, chci se zeptat jak řešíte, aby Columbus ukazoval u mp3 obrázky alba. Kdysi mi to šlo přes iTunes (mám MacBook), ale poslední dobou mi to nějak nejde. Zkoušel jsem i do adresáře dát obrázek alba ve formátu cover.jpg, ale Columbus mi to nenačetl. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petere Vloženo 22. Červen 2021 Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 Podařilo se to nějak vyřešit? Mám ve všech složkách obrázek alba a někde se zobrazí, jinde zase ne. V některých případech se zobrazí obrázek z úplně jiné složky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 24. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2021 Tak to máme stejné. Něco zobrazí správně, něco nezobrazí vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petere Vloženo 1. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2021 (editace) Porovnal jsem obrázky které se zobrazují a které ne a zdá se, že velikost musí být cca někde v rozmezí 400x400 až 600x600. Navíc ale i když byl obrázek v příslušné složce, někdy se nezobrazil. Tak jsem je zkusil ještě přiřadit přes Mp3tag k jednotlivým písničkám (jde to i hromadně) a zdá se, že to funguje. Je to ale opruz. Ve Škodovce by se mohli ohlédnout občas i zpět, jak to dělali dříve, když to fungovalo. Editováno: 1. Červenec 2021, autor: petere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-man Vloženo 19. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2022 stahněte si program Mp3tag a v tom můžete uložit ke každé mp3 obrazek a funguje to. Nebo si zaplaťte službu Škoda infoteiment online a tam je služba Gracenote, které právě dělá to, že přiřazuje k písničkám obrázky online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 5. Červen 2023 Sdílet Vloženo 5. Červen 2023 Ahoj, zeptám se, jestli máte někdo stejnou zkušenost s divným zobrazováním obrázků alb v MIB3 - hudbu mám na flešce, primárně ve formátu FLAC a něco v MP3. Obrázky alb jsou uloženy v tagu, (pro otagování souborů používám Mp3tag), rozlišení max 800x800pix a velikost max 250kB. Při přehrávání se náhodně mění obrázky alba - obrázek akutálně přehrávaného alba se mění za obrázky jiných alb, která jsou na flešce uložena. Někdy to "rotuje" v několikasekundových intervalech, někdy to jen skočí na jiný obrázek, který tam zůstane zobrazen delší dobu. Pak se to opět vrátí na ten správný obázek alba. V zobrazení na digiálním kokpitu to nedělá, mění se to jen na displayi MIB jednotky. Dělálo to na pvodím FW verze 0270 i na současné verzi 0306. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.