Leden 25, 201015 r Autor Je to fakt celé založené len na snímačoch otáčania koles, žiadne snímače v kolesách nie sú. Snímače majú až podstatne drahšie autá než je OII (Lexus LS600h, Audi A8, ...). Dá sa to poznať ľahko, že sú v kolesách snímače. Auto už zobrazuje tlaky pre každé koleso vrátane rezervy, niektoré ukazujú aj teplotu jednotlivých koles a na diagnostike sa hlási samostatná RJ na monitoring tlaku pneu. Ako som tu už písal, tlačidlom sa vymažú hodntoty obvodu zapamätané pre každé koleso v rôznych rýchlostiach. A hlásenie defektu bude aktívne, ak auto najazdí istý počet km v priamom smere a v zákrutách pre rôzne rýchlosti. Ohadom hlásenia, mne to pokles tlaku alebo výmenu kolies ohlásilo zvyčajne tak po cca 1 km.
Leden 25, 201015 r Autor Je to fakt celé založené len na snímačoch otáčania koles, žiadne snímače v kolesách nie sú. Snímače majú až podstatne drahšie autá než je OII (Lexus LS600h, Audi A8, ...). Dá sa to poznať ľahko, že sú v kolesách snímače. Auto už zobrazuje tlaky pre každé koleso vrátane rezervy, niektoré ukazujú aj teplotu jednotlivých koles a na diagnostike sa hlási samostatná RJ na monitoring tlaku pneu. Ako som tu už písal, tlačidlom sa vymažú hodntoty obvodu zapamätané pre každé koleso v rôznych rýchlostiach. A hlásenie defektu bude aktívne, ak auto najazdí istý počet km v priamom smere a v zákrutách pre rôzne rýchlosti. Ohadom hlásenia, mne to pokles tlaku alebo výmenu kolies ohlásilo zvyčajne tak po cca 1 km.
Leden 6, 201114 r Cavte som tu novy a este som nestihol precitat vsetko o zavadach a o problemoch ale a mam jeden zavazny menil som kolesa letne za zimne zo 17tok na 15 a vyskocila mi kontrolka tlaku v pneumatikach skusal som rozne metody nafukat kolesa a nic podrzat dlhsie to tlacitko set ale stale nic precital som o tom asi 500 stran a nic aj knizku som si kupil a nic stale to svieti myslite ze mi pomoze iba to vymazat cez pocitac len nemam taky kabel na diagnostiku a neviem co to bude stat som student a uz som rozmyslal ze to asi zatrem nejakou specialnou farbou nech je pokoj svaty.A este edna vec je to podla mna najhorsia vymozenost v octavii elegance aj tak ked mam defekt tak to pocitim ze mam jednu stranu nizsie ak odruhu a ked som ten defekt mal tak to ani nezaznamenalo a teraz ked nemam tak svieti.
Leden 6, 201114 r rada sice naprd,ale ked to budeš chcieť prefarbiť farbou,aby si si to nevšímal,tak to len prelep čiernou páskou
Leden 6, 201114 r Musíš to znovu ocejchovat. Tzn. pneu nahustit na požadovaný tlak a při jízdě podržet tlačítko (cca. 3-4 vteřiny). Po tomto by to mělo pípnout a zhasnout. Jestli ne tak fakt diagnostika.
Leden 6, 201114 r No jasne skusim a uvidime co to urobi ked nie asi mi ine neostava.... Upraveno Leden 7, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Leden 7, 201114 r Autor Cavte som tu novy a este som nestihol precitat vsetko o zavadach a o problemoch ale a mam jeden zavazny menil som kolesa letne za zimne zo 17tok na 15 a vyskocila mi kontrolka tlaku v pneumatikach skusal som rozne metody nafukat kolesa a nic podrzat dlhsie to tlacitko set ale stale nic precital som o tom asi 500 stran a nic aj knizku som si kupil a nic stale to svieti myslite ze mi pomoze iba to vymazat cez pocitac len nemam taky kabel na diagnostiku a neviem co to bude stat som student a uz som rozmyslal ze to asi zatrem nejakou specialnou farbou nech je pokoj svaty.A este edna vec je to podla mna najhorsia vymozenost v octavii elegance aj tak ked mam defekt tak to pocitim ze mam jednu stranu nizsie ak odruhu a ked som ten defekt mal tak to ani nezaznamenalo a teraz ked nemam tak svieti. Ja mám Octaviu II už skoro 5 rokov a ver mi, že keď ti kontrola tlaku v pneu zahlási pokles tlaku, tak to ešte nepocítiš. A dnešné moderné pneumatiky sú na ohýbanie bočnice celkom háklivé (runflat pneumatiky sa dokonca po prejazde istej vzdialenosti bez tlaku musia vymeniť), takže jazda na defekte ťa môže v krajnom prípade stáť aj výmenu pneu za novú. Tlačidlo SET sa má držať keď je zapnuté zapaľovanie a auto by malo stáť. Tlačidlo sa podrží pár sekúnd a gong a zhasnutie kontrolky ti potvrdí, že sa reset vykonal. Tým tlačidlom totiž vymažeš uložené obvody kolies a až po prejdení istej vzdialenosti pri rôznych rýchlostiach sa ti nové obvody kolies uložia do pamäti.
Leden 8, 201114 r Sak to mi je jasne a to som uz skuskal aj pri azde aj pri zapnutom kluci to podrzat a stale nic stale sviti no sak asisa na to kuknuem z Vagom a ivideme co to spravi lebo mi to ttam sieti do oci a ide ma z toho jebnut.... Upraveno Leden 8, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Leden 24, 201114 r Dodělával jsem si tlačítko TPM na v Octavia 2 Facelift Ambiente 2010 model 2011. Nevíte někdo jestli moje řídící jednotka brzd podporuje tuto funkci? Je to "1K0 907 379 BD". Kódování 03-Brzdy 1K0 907 379 BD mám teď tohle - 113B201C092800FD880D04E6901A0041"34"0000 což 04 je bez TPM a 34 je s TPM podle netu. Po tomto kódovaní po zmáčknutí tlačítka budík reaguje alespoň gongem. V kódvání v 19-Getaway jsem TPM aktivoval a budík už i zobrazil kontrolku. Kontrolka blíká a hlásí chybu. Stále systém hlásí, že 65-kontrola tlaku je bez funkce . V chybové paměti je, že tato kontrola nekomunikuje. Můj názor je, že buď tato jednotka nepodporuje TPM a nebo se musí ještě něco aktivovat. Děkuji za jakoukoliv pomoc. Upraveno Leden 24, 201114 r od Happy83
Leden 24, 201114 r jsi uplně vedle!! v gateway se nic nekoduje u O2!!! 65 kontrola tlaku v pneu je jednotka např. u passata - snímače v kolech!!! z gateway to odkoduj!
Leden 24, 201114 r Myslím, že nejsem vedle. Tahle kontrola se aktivuje v ABS. OII Face jenom přepočítává pootočení kol v jednotce. Pokud máš ESP tak by jsi měl tuto funkci aktivovat a to je vše. Pak by se ti měla zobrazit jednotka "65-kontrola tlaku v pneu" U starších OII Face to prý takto fungovalo. Na netu je mnoho návodů. Tady máš jeden z nich : http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=http://www.myturbodiesel.com/1000q/a6/activate-tpms-system-vw-golf.htm&ei=UXE2TdimDdSwhQeUhMihAw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=8&ved=0CGQQ7gEwBw&prev=/search%3Fq%3Dlong%2Bcoding%2Babs%2Bvw%26hl%3Dcs%26sa%3DN%26rlz%3D1C1CHNU_enCZ335CZ335%26prmd%3Divns
Leden 25, 201114 r jseš vedle, u OII se TMP aktivuje kódováním ABS jednotky. Adresa 65 je určená pro passata, který má tuto RJ v komfortce (jsou využity antény ke komunikaci s ventilkama kol) 65 je prostě u OII nekóduje. pokud si pozorně prohlédneš obrázky v tom odkazu, tak je tam za TMP vždy kódové značení druhu výbavy, TMP v ABS se neschoduje s TMP v adrese 65 - jiné značení výbavy = systém na jiném principu! btw je tam i napsané, že TMP v ABS je nepřímý systém a v 65 přímý..... Upraveno Leden 25, 201114 r od rolbař
Leden 25, 201114 r A proč bych si nedal říci?? Díky za infomace. To určitě oceňuji. Ale potřebuji tuto funkci zprovoznit. A to zatím nikdo nenapsal. Jestli někdo jiný ví jestli je to možné a jak tak předem děkuji. Díky PS: kamarád v Yeti 4x4 aktivoval tuto funkci v ABS a vše chodilo jak má.
Leden 25, 201114 r MR2011 jsem ještě TPM nedělal, ale vím, že je tam jinak dlouhé kódování ABS a někdo s tím už měl problém
Únor 21, 201114 r na provozovnách v Praze a v Prostějové od cardiagnostik na 1000,- (práce a materiál)
Březen 14, 201114 r Ahoj, může zde prosím někdo napsat, jak kontrola tlaku funguje?? Předpokládám, že se projevý až výraznější pokles tlaku v kole a samozřejmě nezjistí, jaké kolo je podhuštěné....?? Za 1000kč i s materiálem bych to bral i já.
Březen 14, 201114 r funguje na rozdílném otáčení kol, to které se točí jinak než zbytek, tak ej vyhodnoceno jako vadné a rozsvítí se kontrolka, bohužel o které kolo jde ti to nikd enenapiše, musíš si je obejít všechny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.