Lukáš Kadlček Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Zdravím. Mám Kodiaq 2017 auto ma 360` kamery, ale nemám automatické přepínání dálkových svět. Lze to jen nějak dokódovat nebo je potřeba nějaký větší zásah? Případně kdo to dělá někde na moravě (nejblíže uherskému hradišti) a kolik to zhruba zabere času a kolik to bude stát? Dále by mě zajímalo, jestli se dá zamknout i nastartované auto z venku dálkovým ovládáním.(auto má kessy) Předem děkuji za rady a informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Otázkou je jestli máš line asist nebo prostě nějakou kameru v zrcátku, na čelním skle, jinak HW zásah, zamykání je jen kódování a lze.Já můžu doporučit Vasu z Prostějova ale určitě je tu víc kluků i z Brnahttps://www.cardiagnostik.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Kadlček Vloženo 2. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 headerTDI: ano, mám line asist i adaptivní tempomat. Takže obojí by mělo jít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Tak v tomhle případě si myslím že to taky nebude moc složité. Ale víc ti řekne někdo kdo to dělá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.