Lukáš Kadlček Vloženo 2. Únor 2020 Vloženo 2. Únor 2020 Zdravím. Mám Kodiaq 2017 auto ma 360` kamery, ale nemám automatické přepínání dálkových svět. Lze to jen nějak dokódovat nebo je potřeba nějaký větší zásah? Případně kdo to dělá někde na moravě (nejblíže uherskému hradišti) a kolik to zhruba zabere času a kolik to bude stát? Dále by mě zajímalo, jestli se dá zamknout i nastartované auto z venku dálkovým ovládáním.(auto má kessy) Předem děkuji za rady a informace Citovat
headerTDI Vloženo 2. Únor 2020 Vloženo 2. Únor 2020 Otázkou je jestli máš line asist nebo prostě nějakou kameru v zrcátku, na čelním skle, jinak HW zásah, zamykání je jen kódování a lze.Já můžu doporučit Vasu z Prostějova ale určitě je tu víc kluků i z Brnahttps://www.cardiagnostik.cz Citovat
Lukáš Kadlček Vloženo 2. Únor 2020 Autor Vloženo 2. Únor 2020 headerTDI: ano, mám line asist i adaptivní tempomat. Takže obojí by mělo jít? Citovat
headerTDI Vloženo 2. Únor 2020 Vloženo 2. Únor 2020 Tak v tomhle případě si myslím že to taky nebude moc složité. Ale víc ti řekne někdo kdo to dělá.. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.